Hotspots

3x fijne terrassen in de Achterhoek

Ben je deze zomer van plan om lekker vakantie in eigen land te vieren! Ons land kent tal van leuke plekken. Zo ook in de Achterhoek! Deze drie locaties zijn perfect om te bezoeken. Op deze terrassen zit je heerlijk deze zomer!

LEV by Mike

Niet aan zee, maar wel aan het strand. Bij Restaurant LEV by Mike in Winterswijk geniet je aan het water van strand en bos, een unieke setting in het Achterhoekse coulissen-landschap. Het eigentijdse restaurant met loungegedeelte, het riante dakterras met uitzicht op het strandbad en de hippe kookstudio bieden de gast oneindig veel mogelijkheden.

Onder het motto ‘think global, eat local’ proef je hier wereldse producten van regionale bodem. Alle gerechten zijn ter grootte van een tussengerecht, waarbij je lekker samen kunt delen. LEV by Mike is zowel overdag toegankelijk voor lunch als s avonds voor het diner of voor een borrel bij de openhaard of op het terras.  LEV by Mike is een ontmoetingsplek waar je laidback kunt genieten van lekkere muziek en heerlijke gerechten.

Badweg 4
7102 EG Winterswijk
www.levbymike.com
info@levbymike.com

Hotel Villa Ruimzicht

Aan de rand van Doetinchem staat het prachtige monumen- tale pand van Hotel Villa Ruimzicht. De Villa, die stamt uit 1853 en vroeger onder andere werd gebruikt als internaat, is in 2007 gerenoveerd en omgetoverd tot een eigentijds vier- sterrenhotel met 42 unieke themakamers, twee restaurants (Bites & Lokaal), een kookstudio en een riant terras. Ruimte genoeg dus! Op het terras is het heerlijk vertoeven en geniet je van een prachtig uitzicht over het park rondom de Villa. Neem plaats in de zon en kies uit een ruim assortiment aan diverse ko e- en theesoorten, heerlijke wijnen, goede bieren op de tap en een ruime keuze aan lunch- en dinergerechten. Alle gerechten worden bereid door chef Bjorn Massop en zijn keukenbrigade onder het ‘boer tot bord’-motto; wereldse gerechten met verse producten uit de streek.

Ruimzichtlaan 150
7001 KG Doetinchem
info@hotelvillaruimzicht.nl
hotelvillaruimzicht.nl/

LEV Foodbar

LEV Foodbar, midden in het centrum van Doetinchem, is de place to be. Zowel binnen als buiten op het sfeervolle terras is het heel goed vertoeven. LEV staat voor liefde voor mooie gerechten die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben, eerlijke streekproducten, speciaal biertjes, topwijnen en oprechte gastvrijheid. LEV is eigenzinnig, stoer, vriendelijk, gul, sophisticated, uitgesproken, gaat voor kwaliteit, houdt van de Achterhoek, heeft lef en viert het leven. In LEV geeft Mike Vrijdag zijn signature aan de gerechten en is Marlon Natrop het gezicht van de FoodBar. Voor koffie of thee met heerlijke patisserie, loungen en lunchen, een borrel tussendoor of serieus uit eten met een tafel vol verse, pure, ongecompliceerde gerechtjes.

Waterstraat 28
7001 BH Doetinchem
info@levfoodbar.com
www.levfoodbar.com