Amsterdamse zussen openen high-end boutique stripclub die is ingericht door Casper Reinders en Thijs Murré

 In april 2019 zal BonTon, de eerste boutique stripclub van Amsterdam met high-end entertainment, haar deuren openen. De club is ingericht als nachtclub met verschillende VIP areas en een antieke bar. Discretie en een laid-back sfeer staan voorop bij BonTon. Hiermee onderscheidt de stripclub zich van andere clubs in Amsterdam.
 The Club
BonTon biedt dé ultieme avond gevuld met entertainment, ontspanning, exclusieve cocktails en de beste service. Dit alles uiteraard in een uiterst professionele setting. Casper Reinders heeft samen met Thijs Murré het interieur verzorgd. Hun herkenbare eclectische stijl zorgt ervoor dat de gasten zich wanen in een unieke nachtclub sfeer. Reinders over de inrichting: “Ik roep al heel lang dat ik een stripclub wil inrichten. Lang genoeg blijven roepen en dromen komen uit.” Ook Murré is trots op BonTon: “Ik ben trots dat ik heb mee mogen bouwen aan de mooiste en de meest sexy club van Nederland.”

The History
BonTon wordt gerund door twee zussen: Lotte (40) en Myrthe (38) Graanboom. Lotte werkte op haar twintigste als telefoniste bij een escortbureau. Toen de eigenaren wilden stoppen met het bureau besloot Lotte het over te nemen. Doordat steeds meer klanten vroegen of er ook een vaste locatie was, ontstond het idee voor een chique ”seksclub”. Via Google is Lotte destijds opzoek gegaan naar vergunninghouders wat ertoe heeft geleid dat zij uiteindelijk Club LV is begonnen aan de Middenweg in Amsterdam.  Inmiddels runt Lotte al 14 jaar Club LV, waarbij Myrthe sinds een aantal jaar ook betrokken is. Toen zij merkten dat er veel vraag is naar een high-end stripclub besloten de zussen dit project samen te doen met BonTon als resultaat.