Still Spicy

BACARDÍ® SPICED LANCEERT VIDEOSERIE

De maatregelen versoepelen en de feestjes en festivals worden gepland, maar wat wordt de uitgaanscultuur na COVID-19? Weten we nog wel hoe het moet? En wat worden nu de do’s en don’ts op een huisfeestje of strandfeest? In de driedelige videoserie ‘Still Spicy?’ gaat talkshow host Yuki Christus in gesprek met rapper Zwangere Guy, Singer & songwriter Sarita Lorena en DJ Zoey Hasselbank over wat er wel en niet meer kan op de feestjes deze zomer. 

De eerste aflevering is  te bekijken op het YouTube kanaal van BACARDÍ. De overige twee afleveringen volgen op 8 juli en 15 juli aanstaande.

De lancering van ‘Still Spicy?’ valt samen met de start van de jaarlijkse Rum Month. BACARDÍ tovert deze zomermaand weer om tot een Caribisch feest en verrast een maand lang met vernieuwende cocktails die te drinken zijn in deelnemende cocktailbars door heel Nederland. Ook viert BACARDÍ ieder jaar drie iconische cocktails op vaste dagen. Zaterdag 10 juli staat in het teken van National Piña Colada Day, zondag 11 juli National Mojito Day en National Daiquiri Day wordt gevierd op 19 juli. Op de website van BACARDÍ zijn alle deelnemende BACARDÍ Rum Month bars in Nederland te vinden.

BACARDÍ wil dit jaar tijdens de Rum Month ook extra aandacht schenken aan BACARDÍ Spiced door middel van de ‘Still Spicy?’ campagne. BACARDÍ Spiced wordt gemaakt met een gouden rum die is gerijpt in gebrande vaten van Amerikaans eikenhout voor een lichte rooksmaak. Vervolgens wordt de rum geblend met specerijen voor een uitgesproken, maar zachte smaak. BACARDÍ gebruikt voor Spiced geen kunstmatige zoetstoffen om de rijke smaak van de specerijen te versterken. BACARDÍ® Spiced is een veelzijdige drank die het goed doet als zowel een klassieke mixdrank, denk aan de welbekende rum-cola, of puur on the rocks waarbij de iconische smaak bewaard blijft. In de ‘Still Spicy?’ video’s genieten de talenten van een Spiced & Cola, Skinny Colada gemaakt van BACARDÍ Spiced met kokoswater, limoen-, en ananassap en van een Dark ‘n Stormy, een cocktail waarin BACARDÍ Spiced wordt gemixt met limoensap en gemberbier.