BELVEDERE VODKA LANCEERT EXCLUSIEF MENU IN SAMENWERKING MET SCHILO VAN COEVORDEN

In het hart van Polen vervaardigt Belvedere Vodka al sinds 1993 ’s werelds eerste superpremium vodka. Traditionele distillering en slechts twee natuurlijke ingrediënten – 100% Dankowskie Gold rogge en het puurste water uit eigen bron – maken Belvedere een symbool van luxe en vakmanschap. Een vodka zonder toevoegingen, conserveringsmiddelen of suikers. Om dit vakmanschap te vieren bundelt Belvedere Vodka de krachten met chef Schilo van Coevorden (o.a. Taiko) in een exclusief viergangenmenu met cocktailpairing. Het menu, geïnspireerd op de natuurlijke smaken van het land, is alleen in de maand augustus te ervaren in de Brasserie van het Conservatorium hotel.


“Voor deze samenwerking bracht ik mijn team van de stad naar het land. We lieten ons inspireren door de herkomst van Belvedere Vodka en haar pure smaken, de hoge kwaliteit van ingrediënten en dat luxe gevoel, zonder poespas.” –
Schilo van Coevorden, Executive Chef Conservatorium hotel

Belvedere Vodka x Schilo van Coevorden

Natuurlijk, puur en kwalitatief. Het zijn de kernwaardes waar niet alleen Belvedere Vodka zich in vindt, maar ook chef Schilo van Coevorden. Als executive chef van het Conservatorium hotel hecht hij grote waarde aan de herkomst van zijn ingrediënten. Zo combineert hij in restaurant Taiko zijn Oosterse specerijen met lokale vis en verse groentes tot moderne Aziatische gerechten. Voor Belvedere richt hij zich eenmalig op een ander deel van de wereld. Voor deze bijzondere samenwerking liet hij zich inspireren door de herkomst van vodka en de natuurlijke smaken van het land. Elke gang vindt een ideale partner in een bijpassende Belvedere Vodka-cocktail. Zo komen de warme roggewafels en foreleitjes met de zomerse The Pomme Highball met frisse citrus en appel. De in hooi geroosterde tarbot met een Rabarber Sour en de Poolse pierogi gevuld met wilde Schipholgans met een Polish Martini. Tot slot krijgt het klassieke Lemon Colonel dessert als afsluiter een even klassieke Espresso Martini. Wie deze unieke samenwerking wil proeven zal snel moeten beslissen. Het menu (€78,-) en de Belvedere Vodka cocktailpairing (€60,-) zijn exclusief in de maand augustus te bestellen in de Brasserie van het Conservatorium hotel. 

Proef het luxe vakmanschap van Belvedere Vodka en Schilo van Coevorden. Reserveer hier een tafel in de Brasserie van het Conservatorium hotel.