borrel op de maandag copperhead advent pop-up

Monday mood

Borrel op de maandag: COPPERHEAD ADVENT POP-UP

Laat die feestbellen maar ringelen! Tot en met 5 januari tovert Copperhead gin de Amsterdamse cocktailbar Feijoa om tot een r(h)euze adventskalender. Elke dag opent, zoals het de advent betaamt, een luik met daarachter een cadeau. Dit gaat gepaard met een extra feestelijk menu: zeven verschillende cocktails, een kerstpunch of -shots. Allemaal onder toeziend oog van Flying Santa – komt dat zien en proeven dus!

Hey you!
Feijoa, een van de oudste cocktailbars van Amsterdam verandert deze feestdagen in een ware walk-in adventskalender. Verpakt in een van verre te herkennen, kerstig artwork krijgt de dorstige voorbijganger alvast een glimp van het lekkers dat binnen wacht – dus hey you, open die deur en drink jezelf het jaar uit – en swing ‘m net zo hard weer in met een No chimneys in calabria, Santa came for biscuits and coffee, punch of shot in de hand.

Be there or…
Vanavond (20:00 – 01:00 uur) tijdens een kersteditie van Girls Love Bartenders, is het dubbelfeest: freestyle cocktailcreatie door een indrukwekkende line-up van (inter)nationale bartenders, de kersthits schallen uit de Christmas jukebox en de advent-cadeaus worden verloot. Hoe? Verlekker jezelf aan de bar bij the one and only Mr Copperhead – Giuseppe Jhari –  of een van de gast-bartenders en ontvang daarbij een winning (of copper) lot. 

PS een greep uit de kado-collectie: Copperhead gin bonbons en een limited edition fles die zelfs nog niet eens op de markt is!
All you want for Christmas is Copperhead, dus!

See you at the bar,