BIJZONDER INTERIEUR

Dit hotel én restaurant in Amsterdam is volledig vernieuwd

Het Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel brengt de Olympische Spelen van 1928 terug naar Amsterdam door 174 kamers te vernieuwen met een bijzonder design, geïnspireerd op de Olympische Spelen. Alle 223 kamers en suites van het hotel zijn nu volledig gerenoveerd. Naast het vernieuwde interieurdesign, wordt ook The Harbour Club Amsterdam Zuid uitgebreid en vernieuwd.

The Harbour Club Amsterdam Zuid is gevestigd op het kruispunt van vijf grachten, in Rijksmonument Apollo Hotel Amsterdam. Een historisch stukje Amsterdam Zuid! Vijf jaar na de officiële opening van het beroemde restaurant is het tijd voor vernieuwing. Het voormalig restaurant Bodon, La Grande Brasserie wordt verbouwd tot Harbour Club – met een vleugje glamour, indrukwekkende kunst, inloopwijnkast én open keuken. De juiste verlichting, sound en leren signature booths zorgen voor de kenmerkende Harbour Club-sfeer. Ook krijgt het restaurant een prachtig nieuw terras aan de grachten van Amsterdam Zuid, wat het plaatje compleet maakt.

Het Apollo Hotel Amsterdam opende in 1928 haar deuren voor de Olympische Zomerspelen.  In 2017 werden de lobby van het hotel en 49 kamers al omgetoverd tot designkamers en -suites. Nu zijn ook de laatste 174 kamers vernieuwd met een design dat geïnspireerd is op de Olympische Spelen, die zo’n belangrijke rol hebben gespeeld in de rijke geschiedenis van het hotel. Het gehele interieur is vernieuwd en op de wanden prijkt een bijzonder ontwerp van de Olympische Spelen, inclusief een unieke set van spiegellijsten met prachtige afbeeldingen van de Olympische Zomerspelen in 1928.

The Living Room, by Bodon

Ook heeft Apollo Hotel Amsterdam recentelijk haar nieuwe restaurantconcept geopend in de voormalige lobbybar: The Living Room, by Bodon. Hier kunnen gasten elkaar ontmoeten in relaxte sfeer, genietend van heerlijke gerechten met Frans cachet – uitkijkend over de prachtige grachten van Amsterdam Zuid. Voor het extravagante design van The Living Room, by Bodon is veel gebruik gemaakt van luxe materialen als fluweel en leer.

Check voor meer informatie www.apollohotelamsterdam.com en www.theharbourclub.com.