Genieten in eigen land

Dit is de eerste luxe culinaire camping

Taste of Amsterdam, Latinvillage Festival en The Good Guys komen deze zomer met de allereerste glamping waar je dagelijks kunt genieten van luxe culinaire hoogstandjes. Op Spaarne Glamping wordt iedere dag gekookt door Nederlandse topchefs. Overnacht in luxe ingerichte familietenten in het natuurgebied van Spaarnwoude, waarbij het ontbijt en diner volledig wordt verzorgd door de beste chefs van ons land!

Op de luxe glaming staan ontspanning, plezier en culinaire beleving centraal. Het gastronomische avondprogramma wordt gevuld door smaak- en spraakmakende chefs en creatieve foodpartijen. Onder andere Ron Blaauw, Michiel Deenik, Julius Jaspers, Alain Caron, Jord Althuizen, Peter Lute, Bennie Blij en topchocolatier Kees Raat zullen acte de présence geven. Er wordt gewerkt met de lekkerste producten van lokale producenten om hen te steunen tijdens deze coronaperiode.  

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Julius-Jaspers-684x1024.jpg

Glampingliefhebbers hebben de keuze uit twee soorten compleet ingerichte tenten. ‘The Family Bell’ is een luxe en volledig ingerichte familietent, met plaats voor 2-4 personen. Gezinnen kunnen ervoor kiezen een kleinere tent bij te laten plaatsen voor de kinderen. Ook is het mogelijk om met 2 personen te overnachten in een royaal ingerichte ‘Deluxe Bell Tent’. In totaal zijn er zestig accommodaties beschikbaar.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_0363_0153-1024x773.jpg

Gasten kunnen deelnemen aan activiteiten als sunset yoga of bootcampsessies. Voor de kinderen is er een wekelijks programma samengesteld met activiteiten als pizzabakken, een speurtocht in de natuur of cupcakes versieren. Ook voor de echte avonturiers heeft Spaarne Glamping veel te bieden. In de omgeving bevinden zich veel verschillende activiteiten als een indoor ski- en snowboardcentrum, een klimpark, een kartbaan en kun je paintballen midden in de natuur. Voor de nodige ontspanning kunnen gasten een fiets- of wandeltocht door het gebied maken. Ook zonaanbidders zitten goed! Binnen vijftien minuten rijden ben je op het heerlijke strand van IJmuiden of Wijk aan Zee.

De luxe culinaire Spaarne Glaming is van 17 juli t/m 21 september geopend. Check www.spaarneglamping.nl voor meer info!