GEEN FESTIVALS OP 5 MEI

ZO VIER JE DE DAG VAN DE VRIJHEID WÉL!

Dit jaar kunnen we 5 mei helaas niet vieren zoals we gewend zijn. Even geen bevrijdingsfestivals en feesten met vrienden. Maar er zijn hele goeie alternatieven om deze dag van de vrijheid te vieren! Wij sommen de mooiste (cocktail)boxen op.

Hennessy at Home cocktailbox

Nu een drankje aan de bar en in de club er voorlopig niet in zit, komt Hennessy met de oplossing om je solonaise naar een volgend niveau te tillen. Het cognacmerk lanceert namelijk een limited edition Hennessy at Home cocktailbox, die je vanuit je luie stoel online kunt bestellen en die bij je thuis wordt bezorgd. Je hoeft je huis dus niet uit om van je favo drankje te kunnen genieten: #HennessyatHome

De Hennessy at Home cocktailbox bevat een Hennessy VS (70 cl), vier Fever-Tree Ginger Ale flesjes (20 cl), twee originele Hennessy cocktailglazen en het recept voor de Hennessy Ginger cocktail. De Hennessy at Home cocktailbox is vanaf vandaag online te bestellen via Sterk.Amsterdam en Drankenboutique.nl. De box verschijnt in zeer gelimiteerde oplage, so don’t sleep on this! 

Limited Edition Champagne Box van Moët & Chandon

Creëer een speciaal moment op afstand met de Limited Edition Champagne Box van Moët & Chandon, die ervoor zorgt dat een persoonlijke boodschap op elegante én stijlvolle wijze wordt afgeleverd!

De nieuwe Champagne Box bestaat uit een fles Moët & Chandon Brut Impérial en twee prachtige flutes. De beroemde Brut Imperial kent expressieve aroma’s van lindebloesem, brooddeeg en toast. Qua smaakbeleving is hij vineus, fijn, levendig en romig met zachte rondingen. ‘Brut’ verwijst naar de prettig droge smaak en ‘Impérial’ naar de jarenlange voorkeur van Napoléon voor deze champagne. Ook zit er een stijlvolle kaart van luxe karton in de limited edition box, met je eigen persoonlijke boodschap – handgeschreven met vulpen zoals je dat thuis ook zou doen.

De Champagne Box van Moët & Chandon is verkrijgbaar bij champagnebabes.nl/ en club-champagne.nl/.

Remy Ginger Cocktail

De Remy Ginger is hier bij Talkies al jaar en dag een geliefd drankje voor tijdens bijzondere gelegenheden. Heerlijk om puur te drinken, maar ook erg lekker als cocktail! Hoe de een lekkere Remy Ginger cocktail maakt? Vul het wijnglas voor meer dan de hel met ijs. Knijp het limoenpartje boven het glas uit en laat deze samen met het schijfje gember in het glas vallen. Schenk de Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish erbij en top daarna af met Ginger Ale. Roer kort en rustig. Knijp de sinaasappelschil uit boven een aansteker boven het glas en laat ook deze erin vallen. Bestel via remymartin.com/us/cocktails/remy-ginger-vsop/

DE ECHTE SMAAK VAN CUBA MET CASARON

De echte smaak van Cuba proef je in de rum van CasaRon. Gemaakt uit de beste en meest gerespecteer- de rumhuizen van Cuba: Ron Santiago de Cuba, Ron Perla del Norte en Ron Cubay. Onze aanrader voor een heerlijk aperitief is deze cocktail El Commandante:

• 30 ML RON PERLA CARTA BLANCA
• SAN PELLEGRINO ARANCIATA ROSSA • 2 DROPS TABASCO
• ICECUBES

Bestel hier

DISARONNO VELVET

Disaronno Velvet is te herkennen aan zijn iconische uiterlijk die stijl, elegantie en moderniteit uitstraalt. Een fluweelzachte likeur met zijdezachte smaak en unieke witte look. De eigentijdse en unieke likeur is perfect voor liefhebbers van cream-likeuren met een intens aroma. De smaak is zacht en zoet, zoals je van de Italiaanse likeur gewend bent, maar met romige en zijdezachte lagen door de toevoeging van melk. Een heerlijk drankje om je moeder eens even te verwennen. Bestel hier