Benvenuto Birra Moretti!

Het favoriete bier van Italië

Ken je die heerlijke klassieke Italiaanse avonden? In de wintermaanden met elkaar in een berghut, ’s zomers in uitgestrekte gaarden terwijl de zon ondergaat. De overeenkomst: lange tafels met familie en vrienden, waar het draait om lekker eten en goed gezelschap. En daar hoort natuurlijk een heerlijk biertje bij. De favoriet van Italianen? Birra Moretti, een fris en soepel biertje dat perfect te combineren is met authentiek Italiaanse gerechten. Vanaf deze week kun jij dat datzelfde gevoel ervaren. Het biermerk is nu verkrijgbaar in Nederlandse supermarkten en horecazaken.

Birra Moretti is het favorietje biertje van Italië. Het kwaliteitsbier is in 1859 ontstaan in Udine, een kalm provincieplaatsje tussen Venetië en de Alpen. 162 jaar later is het productieproces bijna onveranderd gebleven. Het resultaat? Een fris en soepel bier dat met het subtiele aroma van citrus zorgt voor een mooie balans in de smaak.

Piacere di conoscerti = aangenaam kennis te maken!

Ook de alcoholvrije Birra Moretti Zero is van hoge kwaliteit. Dankzij de kwalitatieve ingrediënten en een brouwproces dat de alcohol heel voorzichtig uit het bier verwijdert, is Birra Moretti Zero een echte dorstlesser. Vooral in combinatie met gerechten als gevulde focaccia’s, quiches, kipsalades en omelet is het alcoholvrije bier een echte verrijking. Loopt het water je al in de mond? De kans is groot dat het antwoord ‘ja!’ is. We waarderen de momenten met goede vrienden, fijne familie en heerlijk eten en drinken meer dan ooit. Bij Italianen stroomt deze levensstijl door hun aderen. Al decennialang genieten ze van speckplatte en ambachtelijk bier aan lange tafels, omringd door hun geliefden. Het is dus de hoogste tijd om de kunst van onze vrienden uit Zuid-Europa af te kijken. De Italiaanse keuken is al ontzettend groot in Nederland en nu kunnen we het óok nog eens combineren met een heerlijk biertje. Vanaf deze week zijn Birra Moretti en Birra Moretti Zero namelijk in heel Nederland verkrijgbaar.

Birra Moretti is inmiddels verkrijgbaar in meer dan veertig landen wereldwijd, je vindt ‘m in je favoriete supermarkt in Nederland in 6-pack blik, in de klassieke bruine retourfles per 6-pack en in een krat van 24.

Drink jij het bier liever op een terras? Birra Moretti en Birra Moretti Zero zijn zodra de horeca weer open mag ook beschikbaar in horecazaken door heel Nederland. Op dit moment kan Birra Moretti al bij veel restaurants via thuisbezorging besteld worden. Saluti!