KFC GAAT VEGA TIJDENS DE NATIONALE WEEK ZONDER VLEES

In het kader van de Nationale Week Zonder Vlees verruilt het Kentucky Fried Chicken-restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam van 9 tot en met 15 maart alle kip op het menu voor vegetarische opties: een wereldwijde primeur!

Op 9 maart wordt de Chickenless Chicken Burger, de allereerste vegetarische KFC-burger, in heel Nederland toegevoegd aan het KFC-menu. De nieuwe burger is volgens het originele KFC-recept gepaneerd met elf geheime kruiden en specerijen, waardoor de krokante burger net zo smaakvol is als het origineel. Het hoofdingrediënt van de vega-burger is Mycoproteine – een unieke, duurzame en voedzame bron van eiwitten dat geproduceerd is door vegetarische voedingsproducent Quorn.

Chickenless Crispy Tenders

Het KFC-restaurant is ook de testlocatie voor de allereerste Chickenless Crispy Tenders in Nederland. De vegetarische variant van de beroemde tender zal in diverse gerechten geserveerd worden. Als hij in de smaak valt, overweegt KFC de vegetarische tenders landelijk op de KFC-kaart te zetten.

‘s Werelds enige vegetarische KFC

Wil je de enige vegetarische KFC in de wereld bezoeken? Dat kan! Van 9 tot en met 15 maart, van 10:00 tot 23:00 uur is het unieke restaurant geopend. Laat je verrassen door het uitgebreide vegetarische menu, dat bestaat uit Chickenless Fingerfood, Chickenless Burger, Chickenless Ricebowl, Wrap, Chickenless Boxmeals én Chickenless Bucket.