rondreizend restaurant baut wordt bar baut in amsterdam

leuke hotspot

Rondreizend restaurant Baut wordt Bar Baut in Amsterdam

Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-upgoeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca concern van Van der Eerde met een vaste locatie voor ‘Bar Baut’ aan de Stadionweg in Amsterdam.

Bar BAUT brengt een ode aan de geschiedenis van BAUT. De beste gerechten uit eerdere edities BAUT krijgen een plek op de kaart. Denk aan de steak tartaar met bacon mayonaise, tuinkers en zuurdesembrood. Of coquilles met bloemkool, beurre noisette en cepesschuim uit BAUT #1.

Amsterdam is de laatste jaren culinair ontzettend gegroeid. Er zijn veel restaurants bij gekomen en het niveau is hoog. In stadsdeel ZUID is er nog ruimte voor een goede bar waar je kan borrelen in combinatie met goede bargerechten. BAUT klassiekers zoals Michiel deze gerechten zelf noemt. ‘The best of BAUT’ vertaald in een menu passend bij een bar. Dit betekent dat alle gerechten op de kaart te bestellen zijn voor een fijn prijsje. Met twee, drie of vier gerechten maak je je eigen menu.  Daarnaast is elk gerecht ook in een grote portie te bestellen met de beste frietjes en huisgemaakte mayo.