Dit wil je proberen

Thuis aan de steak en frites van Joris Bijdendijk en Lindenhoff

Zelf thuis steak en frites bereiden op Michelinsterrenniveau. Het kan met dank aan Lindenhoff en Joris Bijdendijk. Samen introduceren ze de Lindenhoff Steak & Frites Box, waarin alle ingrediënten thuis worden bezorgd om een culinaire versie van dit topgerecht op tafel te zetten.

De box bestaat uit malse Black Angus kogelbiefstuk, dragon en tijm, verse eieren, romige boerenboter en gesneden friet van de Agria aardappel. Bovendien helpt Joris Bijdendijk thuischefs in de keuken door ze stap voor stap uit te leggen hoe de perfecte biefstuk, frites en onmisbare klassieke bearnaisesaus klaar te maken.

Lisa van Talkies probeerde het pakket thuis met haar vriend uit en kan garanderen dat het inderdaad heel makkelijk is om te maken en hartstikke lekker! Bekijk hieronder de afbeeldingen van het kookproces.

Joris Bijdendijk behaalde in korte tijd Michelinsterren bij RIJKS en Wils en groeide in slechts zes jaar uit van het koksmaatje van Ron Blaauw tot de sterrenchef die wij nu kennen. Hij kookt al jaren met de producten van Lindenhoff, zowel in zijn restaurants als thuis. Het is dan ook niet voor het eerst dat Lindenhoff en Joris Bijdendijk hun culinaire krachten bundelen. Vorig jaar introduceerden ze in samenwerking met Restaurant Wils al vijf bijzondere barbecuerecepten voor thuis.

Wil jij dit weekend een verrassend en imponerend diner op tafel zetten dan is de steak- en fritesbox wellicht wel wat voor jou!