Liefde gaat door de maag!

5x restauranttips voor een valentijnsdiner in Amsterdam

Liefde gaat door de maag! Neem jouw geliefde mee naar een van deze restaurants die de lekkerste valentijnsmenu hebben samengesteld. Wij tippen je de meest romantische plekken in Amsterdam!

1. Tozi

Denk je aan Italië, dan denk je aan de liefde. Dit jaar viert het Venetiaanse cicchetti restaurant TOZI de liefde tijdens La Festa di San Valentino al op zaterdag 11 en zondag 12 februari. Op deze dagen wordt, bovenop de geliefde Best of TOZI proeverij en a la carte gerechten, een speciaal Valentijns voorgerecht, hoofdgerecht en cocktail aan het menu toegevoegd. Een tafel reserveren doe je hier!

2. Taiko

Neem jouw valentijn mee naar dit award-winning restaurant in het Conservatorium hotel in Amsterdam. De gerechten zijn modern-Aziatisch geïnspireerd, de sfeer is internationaal, Amsterdams-casual. Tijdens het diner maken jullie kans op een overnachting voor twee in het Conservatorium hotel op Valentijnsdag. Wees de gelukkige winnaar die het speciale gelukskoekje trekt! Reserveren doe je hier.

ZIE OOK: ZO VERSIER JE JOUW VALENTIJN. 4 SEXY VROUWEN AAN HET WOORD!

3. The Duchess

Op een van de meest romantische hotspots van Amsterdam wordt de welbekende Chocolate Explosion getransformeerd tot ‘Love Edition’, waarbij eetbare decoratie in thema tevoorschijn komt, nadat het stikstof wordt toegevoegd. Om jullie date extra romantisch te maken, bestel je de ‘Heart on Fire’ cocktail er bij. Alle ingrediënten voor een romantische avond! Reserveren doe je hier.

4. THE BUTCHER

Een cheesy date gegarandeerd bij The Butcher. Deze high-end burgerbar maakt het je makkelijk voor ‘De dag van de Liefde’ en heeft een menu voor je samengesteld die, uiteraard uit gerechten, met kaas bestaat. Reserveren doe je hier.

5. IZAKAYA

Een avond bij IZAKAYA is altijd bruisend. En om daar wat extra juice aan toe te voegen heeft het restaurant een cocktail en een dessert special voor deze dag samengesteld, die je samen met je gezelschap kunt delen en die compleet in het liefdes-thema wordt geserveerd. Reserveren doe je hier.