VANAF 11 JULI AVOCADO’S VOOR ONTBIJT, LUNCH EN DINER BIJ THE AVOCADO SHOW DOWNTOWN

Na de introductie van het dagconcept in De Pijp en de uitbreiding met de The Avocado Show To Go op de Willemsparkweg in Amsterdam, maakt The Avocado Show haar formule compleet vanaf 11 juli. Op een iconische locatie serveert The Avocado Show Downtown naast de welbekende ontbijt- en lunchgerechten een nieuwe dinner experience met o.a. spectaculaire pokébowls, salades, burgers, avocado fries, taco’s en truffelguacamole.

It’s pretty healthy food

Net als bij alle andere locaties van The Avocado Show wordt ook bij Downtown elk gerecht met liefde gemaakt van duurzame avocado’s – met de focus op smaak, presentatie en originaliteit. Gezonde gerechten die er ook nog eens knap uitzien op het bord. It’s pretty healthy food. Op het menu staan klassieke gerechten met een avocadotwist als de bun burgers. Maar ook innoverende gerechten die het food-landschap opschudden zoals de avocado fries en vegan peanut butter avo ice cream. Elk gerecht wordt zorgvuldig gestyled op kleur, plating en vorm om ontbijt, lunch of diner niet alleen healthy maar ook pretty te laten zijn. Zowel aan tafel als bij delivery of takeaway. 

Van rij naar reserveren

Terwijl de rijen nog steeds dagelijks voor de deur staan in de Pijp maakt de Downtown-locatie aan de Keizersgracht het makkelijker dan ooit om een plekje te scoren. Het zonnige terras en het restaurant met het iconische, kleurrijke signature interieur bieden samen meer dan 100 zitplekken aan voor ontbijt, lunch en diner. Walk-ins zijn zoals altijd welkom, maar bij deze vestiging is het voor het eerst mogelijk om ook te reserveren via de website.

De avocadolifestyle

Naast een menu aan pretty healthy food, juices, smoothies en cocktails vinden gasten bij The Avocado Show Downtown ook de volledige lifestylecollectie van merchandise, kookboeken en eigen food items. Dankzij een flexibele event space, die in samenwerking met MADE.COM is ontwikkeld, is het binnenkort ook mogelijk om avocadokookworkshops te volgen en bijzondere momenten te vieren. De avocado-aficionado vult vanaf nu ieder dagdeel met pretty healthy food bij The Avocado Show Downtown. Reserveer nu een tafel via theavocadoshow.com