Vandaag is het International Day of the Nacho!

En daarom hebben wij voor jullie lekkere en verrassende recepten!

—–

Nachoschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole

De nachoschotel is een populaire Tex Mex-klassieker. Dit heerlijke recept met gehakt, guacamole en kaas zal bij de hele familie in de smaak vallen! Serveer met tacosaus van Santa Maria en zure room om je nacho’s in te dippen. Eet smakelijk!

Voor de nachoschotel

200 g geraspte kaas
1 el bakolie
400 g gehakt
1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix 0.5 pot Santa Maria Red Jalapeño

1 blik Santa Maria Dip Nacho Cheese Style 1 zak Santa Maria Nacho Chips

Voor de guacamole

1 zakje Santa Maria Dip Mix Guacamole 2 avocado’s
100 ml zure room

Extra

1 pot Santa Maria Taco Sauce Mild

Bereidingswijze

  1. Bak het gehakt in de olie bruin en voeg de Taco Seasoning Mix en het water toe.
  2. Roer door elkaar en laat 5-10 minuten sudderen zonder deksel.
  3. Leg de nacho chips op een grote schaal. Leg hier bovenop het gekruide gehakt, de cheese dip, de jalapeño’s en de geraspte kaas.
  4. Verwarm in de oven op 225 °C gedurende ongeveer 5-7 minuten, of totdat de kaas is gesmolten.
  5. Serveer met guacamole en Taco Sauce.

—–

Vegetarische nachoschotel met Pulled Oats®

De klassieke nachoschotel, maar dan net even anders! Dit recept geeft een vega twist aan het populaire Tex Mex-gerecht. Vervang het gehakt eens door Pulled Oats® en serveer met taco saus van Santa Maria en guacamole. Dat wordt genieten!

Voor de nachoschotel

200 ml geraspte kaas
1 el bakolie
400 g Pulled Oats®
1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix 0.5 pot Santa Maria Red Jalapeño

1 blik Santa Maria Dip Nacho Cheese Style 1 zak Santa Maria Nacho Chips

Voor de guacamole

1 zakje Santa Maria Dip Mix Guacamole 2 avocado’s
100 ml zure room

Extra

1 pot Santa Maria Taco Sauce Mild

Bereidingswijze

  1. Bak de Pulled Oats® in de olie bruin en voeg de Taco Seasoning Mix en het water toe.
  2. Roer door elkaar en laat 5-10 minuten sudderen zonder deksel.
  3. Leg de nacho chips op een grote schaal. Leg hier bovenop de gekruide Pulled Oats®, de cheese dip, jalapeño’s en de geraspte kaas.
  4. Verwarm in de oven op 225 °C gedurende ongeveer 5-7 minuten, of totdat de kaas is gesmolten.
  5. Serveer met guacamole en Taco Sauce.