International Pizza Day

Wat is jouw favo pizza?

Vandaag is het International Pizza Day! Zeg eens eerlijk: wie houdt er nou niet van pizza? Precies. Maar hoe beleg jij je zelfgemaakte pizza het liefst? Uitgebreid met nét iets te veel toppings, of schuif je liever snel een kant-en-klare pizza in de oven om vervolgens op de bank te kruipen en je favoriete Netflix serie te bingen? Speciaal voor Pizza Day is er nu de ‘Pick Your Pizza’ test waarmee jij erachter kan komen welk pizzatype jij bent. Lees snel verder voor de test, én voor korting op verse pizza’s!

Is jouw motto ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, ook wat pizza betreft? Of wil je alles uitproberen, en maak je ‘m het liefst zelf met alles wat jij maar lekker vindt? Misschien ben je wel een bewuste genieter en zijn groentebodems met toppings in alle kleuren van de regenboog jouw uitkomst. Of ga je geen uitdaging uit de weg en is less is more absoluut niet op jou van toepassing? Doe nu snel de ‘Pick Your Pizza’ test en ontdek jouw pizza personality via pickyourpizza.nl!

Koop jouw pizza met korting!

Heb jij van al deze pizzapraat ook zo’n honger gekregen? Vier Pizza Day in stijl en ontdek meteen of jouw perfecte pizza volgens de test inderdaad jouw favoriet is. Na het invullen van de quiz krijg je namelijk 25% korting op een verse pizza naar keuze bij Albert Heijn. En als je je uitslag deelt, verras je je pizza-buddy ook meteen met de korting. De verse pizza’s hebben nu een verbeterde bodem en rijkere topping, dus ze zijn zeker het proberen waard! Je vindt ze in het versschap in een nieuwe verpakking van minder materiaal, dus je verspilt minder en je ziet beter wat je koopt. De pizza’s zijn verdeeld in de segmenten Classiche, Urban, Positiva en houtoven bodems om de keuze wat makkelijker te maken, mocht je last hebben van keuzestress 😉 Dus doe de pizzatest, proef je favoriete pizza en vier Pizza Day in stijl! Smullen maar!