Christmas vibes

WIN EEN PRACHTIGE KERSTBELEVING MET BAILEYS

De dagen worden korter, het wordt kouder en ook de kerstdagen komen steeds dichterbij. Hoewel kerst dit jaar er misschien anders uitziet dan we gewend zijn, is het nu extra belangrijk om dit te vieren met onze dierbaren. Tijd om de knusse kerstsferen en gezelligheid in huis te halen! Om jouw kerst iets extra’s te geven komt Baileys met een winactie om binnen no-time jouw huis helemaal Christmas ready te maken.

Ben jij een echte cocktaillover en weet jij de allerbeste cocktails te maken? Baileys daagt iedereen thuis uit om de perfecte Xmas-cocktail te maken met Baileys Original óf met de nieuwe smaak Baileys Salted Caramel. Baileys Salted Caramel heeft de zachte smaak van karamel gecombineerd met de Baileys Original Irish Creamen en een snufje zout. Een paar druppels Baileys Salted Caramel geven een cake of dessert net dat beetje extra, maar je kunt ook genieten van deze likeur zoals je Baileys Original drinkt; als digestief met een paar blokjes ijs óf in een heerlijke cocktail.

Wil jij kans maken op een door Baileys ontworpen kerstboom, inclusief 40 gepersonaliseerde Baileys-kerstballen, een zwartgouden XL Baileys giftpack en kerstlichtjes? Ren naar de winkel om een van beide smaken aan te schaffen, scan de QR-code op de fles, laat je inspireren door deze recepten en creëer jouw speciale Baileys-cocktail. Plaats voor 30 november een foto van jouw meest creatieve Baileys Xmas-cocktail en de fles Baileys die je gebruikt hebt op Instagram of de Facebook-eventpagina ‘Baileys Xmas’. Gebruik de hashtag #BaileysXmas en wie weet vier jij kerst dit jaar met een wel heel bijzondere kerstboom!