SAMSUNG, THE NEW ORIGINALS & BYBORRE

Een exclusieve fashion collab

Een baanbrekende smartphone zoals de Samsung Galaxy S22 Ultra, vraagt om een baanbrekende collab! Precies wat Samsung dacht toen ze de handen in elkaar sloegen met The New Originals en BYBORRE. Een match made in heaven gezien ze alle drie een platform aan creators bieden, elk op hun eigen manier.

Creatief collectief The New Originals, veelal afgekort naar TNO maakt sinds 2015 performance kleding voor creatives. Alle creaties van het collectief zijn fueled door out-of-the-box-thinking. Zo willen de drie Amsterdammers van TNO bruggen bouwen tussen verschillende contexten en achtergronden en tegelijkertijd een platform bieden voor creativiteit. In deze missie gaat TNO ook verder dan het product. Zo zijn The New Originals diep geworteld in het culturele Amsterdamse landschap en wordt hun portfolio gekenmerkt door een reeks aan creative collabs. De samenwerking met techgigant Samsung is echter een primeur! 

Waar TNO beyond product gaat, kan je stellen dat BYBORRE vooral before product actief is. Met BYBORRE Create bieden zij een platform waar ontwerpers hun eigen textiel kunnen samenstellen op basis van duurzame grondstoffen en vervolgens deze textielen on-demand kunnen produceren. Met een in-house breilab met een reeks cirkelbreimachines, uitgebreide garenbibliotheek, creatief atelier en een consultancy designstudio experimenteert en innoveert het Amsterdamse BYBORRE al zeven jaar om de hoogste kwaliteit breisels te creëren. Terwijl TNO en Samsung voor het eerst samenwerken, werkte BYBORRE al eerder samen met het tech brand. 

EN VERHAAL MET CONNECTIVITY IN DE HOOFDROL

Voor deze unieke collab ontwierp TNO twee pieces geïnspireerd door de Galaxy S22 Ultra. Een limited edition hoodie en een telefoonhoesje dat je om je heen kunt hangen. Door middel van BYBORRE Create werd de visie van TNO vertaald vanaf de garen in twee exclusieve ontwerpen. Beide items zijn beschikbaar vanaf 22 april 2022 in de TNO Flagship Store op de Zeedijk alsook op theneworiginals.eu. Ook in de Samsung Experience Stores en op samsung.com/nl kun je de exclusieve collectie shoppen.