7x Valentijnsdagcadeautips voor je lover of voor jezelf!

Nog even en het is weer zo ver: Valentijnsdag! Heb jij nog inspiratie nodig voor leuke cadeau’s voor je geliefden? Wij helpen je graag op weg en delen een aantal goede tips!

Niet alleen voor je lover, er zitten ook cadeau’s tussen die je misschien liever voor jezelf houdt.

Liefde voor geluid

Laat je geliefde weten hoeveel je om elkaar geeft door supermooi geluid te geven. Partners die een origineler cadeau willen dan rozen en chocolade kunnen we geruststellen: hun valentijn zal beslist omver worden geblazen door een hoofdtelefoon van Sennheiser en de perfecte symfonie van liefdesliedjes.

Moët & Chandon limited edition

Maak Valentijnsdag extra speciaal samen met Moët & Chandon en schenk jouw geliefde een limited edition ‘Say Yes to Love’-geschenkverpakking. Deze limited edition is alleen online verkrijgbaar vanaf 1 februari bij de Bijenkorf, met als inhoud een fles Moët & Chandon Impérial Brut om jouw valentijn extra te verwennen.

Beauty for men

Een beautyroutine alleen voor vrouwen? Zeker niet! Verwen je vriend deze Valentijnsdag met een uitgebreide huidverzorgingsset van Babor. Alles wat de veeleisende mannenhuid nodig heeft: de serie omvat producten zoals: verzorging voor na het scheren, oogcrème, ampullen en gezichtsverzorging. Deze producten vitaliseren, versterken, geven de weerstand een boost en leveren de huid het benodigde vocht.

Acqua di Parma

Het parfummerk kiest opnieuw om een Italiaans ‘liefdesverhaal’ te vertellen met in de hoofdrol Lily of the Valley en Oud & Spice, sprankelende geuren uit de collectie Signatures of the Sun. Hun passie voor elkaar bloeit op tijdens een reis door de Italiaanse kunststeden, die symbool staan voor de liefde. De romantische trip begint op een van de meest iconische plekken van Verona, het balkon van Romeo en Julia. Ze lopen over van blijdschap wanneer ze elkaar ontmoeten op de grote trap van Trinità dei Monti in Rome.

All About Love bij LIEMÈS Food District  

Het net geopende LIEMÈS Food District in Utrecht is een waar foodwalhalla. Een plek met de sfeer en gezelligheid van een foodhal, maar de servicekwaliteit van een restaurant. Omdat ze op maandagen gesloten zijn, ben je de dag voor Valentijnsdag (zondag 13 februari) voor zowel de lunch (vanaf 12:00 uur) als voor het diner van harte welkom bij LIEMÉS voor een speciaal Valentijnstastingmenu inclusief Valentijnscocktail.

Liefde voor de oceanen met GOT BAG

Voor wie met een schoon geweten de liefde wil vieren, biedt GOT BAG de perfecte oplossing. Met hun tassen en accessoires gemaakt van oceaanplastic, verklaar je niet alleen de liefde aan je partner, maar ook aan de oceanen en het milieu. De tassen en accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen in het palet van de zee en het strand. Wie in Valentijnsferen wil blijven kan bijvoorbeeld kiezen voor de roze tinten Coral of Pearl Rose of voor het meer temperamentvolle en zwoele rood van de kleur Sandstone. De collectie leent zich bovendien uitstekend voor verschillende romantische uitjes.

Waarom ik van je hou

Waarom ik van je hou is een lief en vrolijk invulboek met diepgaande, grappige en emotionele vragen en opdrachten, allemaal met maar één doel: jouw liefde voor de ander in woorden te vatten. Het is het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven, en eenmaal ingevuld is het ook nog eens een bijzondere liefdesverklaring.