Music

Audemars Piguet X Music

In november 2020 heeft Audemars Piguet de inspirerende muziekserie ‘180’ gelanceerd. De serie is samengesteld uit vijf episodes die elk zijn vastgelegd door een andere filmregisseur. Elke aflevering vertelt een verhaal door een aantal geselecteerde opkomende music artists. Hun missie: buiten hun comfortzone gaan en een originele soundtrack creëren die verschillende creatieve werelden combineert.

De muziekserie is gelanceerd als onderdeel van het muziekprogramma van Audemars Piguet, dat in 2019 debuteerde en waarmee het merk op maat gemaakte, unieke muziekervaringen creëert voor alle muziekliefhebbers. ‘180’ sluit aan bij Audemars Piguets zoektocht talenten te vinden en te steunen om het buitengewone te creëren en het hart van mensen te raken. Een lied, een optreden of een handbewerkt mechanisch horloge brengen niet alleen emoties over. Ze weerspiegelen ook het creatieve proces, de passie en het talent van de vele mensen die samenwerkten. Door opkomende artiesten aan te moedigen verschillende territoria te verkennen en de grenzen van muziek te verleggen, vertelt deze miniserie de persoonlijke en collectieve uitdagingen van samen creëren, terwijl het publiek een stap dichter bij de wortels van creativiteit komt.

De eerste twee afleveringen zijn al gelanceerd, de andere drie afleveringen worden in de eerste maanden van 2021 online geplaatst op de socials van Audemars Piguet en hun website. Bekijk hier episode 1 en 2 van de serie ‘180’.