Heeneman & Partners

Beleggen in vastgoedparels

Ondernemend beleggen in vastgoed; dat doen ze al ruim twaalf jaar bij het in Amsterdam gevestigde Heeneman & Partners. Zij maken en beheren vastgoedbeleggingsfondsen voor particuliere beleggers. Momenteel bieden ze beleggingen aan in vastgoed zoals supermarkten, maatschappelijk vastgoed en bijzonder (Amsterdams) vastgoed. Heeneman & Partners heeft in de afgelopen jaren in prachtige en uitdagende projecten belegd. We noemen een aantal voorbeelden om een idee te geven in wat voor soort vastgoed je mogelijk in de toekomst kunt beleggen.

Afgelopen zomer adverteerde Heeneman & Partners in een aantal magazines en op social media om beleggers te enthousiasmeren deel te nemen in de aankoop van winkelcentrum Waterlandplein in Amsterdam-Noord. Inmiddels is dit fonds succesvol gestart.

Een belegging in een populair winkelcentrum in Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is nog altijd groeiend en immens populair om te wonen. Dit winkelcentrum biedt commerciële, maatschappelijke en gezondheidszorgvoorzieningen op één plek en is 14.000 m² groot. Met publiekstrekkers zoals de Albert Heijn, Aldi en Action is er een aantrekkelijke huurdersmix. Dit fonds is inmiddels gesloten voor deelname doordat alle participaties in korte tijd zijn verkocht.

Een ander voorbeeld van een beleggingsfonds van Heeneman & Partners is het Amsterdam ArenA Poort Winkelfonds. Op een toplocatie tegenover het trein- en metrostation Bijlmer ArenA zijn daar een internationale modeketen en de enorm populaire entertainmenthal Gamestate gevestigd. In dit fonds kan niet meer worden deelgenomen.

Tenslotte belegt supermarktfonds.nl al meer dan tien jaar in supermarktvastgoed, waarbij de vastgoedexpertise van Heeneman & Partners gecombineerd wordt met de branchekennis van de deelnemende supermarktondernemers. Veel supermarktondernemers zijn namelijk ook belegger in het fonds. De supermarkten zijn gelegen door heel Nederland. Aangezien dit een groeifonds is (er worden regelmatig aankopen gedaan) kunnen beleggers meerdere keren per jaar instappen.

Heb je interesse? Neem dan eens vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek met Ina van Amersfoort van Heeneman & Partners om meer te weten te komen over de mogelijkheden om te beleggen bij Heeneman & Partners.

Alvast wat meer weten? Kijk dan op de website www.heeneman-partners.nlFacebook of LinkedIn.