BMW presenteert nieuwe modelupdates voor de zomer!

BMW presenteert een aantal nieuwe modelupdates voor de zomer van 2019. Of dit nu met je vriendin in de cabrio is of quality time met je gezin in één van de gezinsauto’s.

BMW 8 Serie Cabrio+++

De BMW 8 Serie Cabrio+++ is een elegante cabrio die met elke scherpe lijn en elk subtiel detail pure luxe uitstraalt. Dankzij de modernste technologieën beschikt deze cabrio over de beste rijeigenschappen. Laat de roadtrip maar beginnen! Onze favoriet!

BMW Z4 Roadster

Zodra de kap van de nieuwe BMW Z4 wordt geopend en de eerste zonnestralen op je gezicht schijnen, zijn er geen grenzen meer aan het rijplezier. De nieuwe roadster had wat ons betreft niet beter uitgevoerd kunnen worden: super sportief! Met een krachtige rijdynamiek een een mooi, strak design heeft de Z4 maar één doel: genieten van de unieke vrijheid. De nieuwe BMW Z4 is een adembenemende auto.

BMW M550i xDrive Sedan

Niets gaat boven quality time met het gezin en als dat dan ook nog eens kan in de nieuwe BMW M550i xDrive is het helemaal feest! Onder de motorkap van de BMW M550i xDrive schuilt pure power. De M550i xDrive Sedan is een droomauto voor elke man!