DESPERADOS VERSTOPT 20 ADE DAY & NIGHT PASSEN IN AMSTERDAM

Woensdag 16 oktober start alweer de 24ste editie van Amsterdam Dance Event en staat de hoofdstad weer vijf dagen lang in het teken van elektronische muziek. Amsterdam is in die week dé plek voor feesten, exposities, talks en (geheime) pop-ups op dit gebied. Mensen van over de hele wereld komen naar Amsterdam om dit spektakel mee te maken. Na het succes van vorig jaar verstopt Desperados voor de tweede keer 20 ‘ADE day & night’ passen, waarmee je gratis toegang krijgt tot alle feesten.

Desperados is het eerste Tequilla Flavoured bier ter wereld, al ruim twintig jaar geliefd onder jongvolwassenen en wordt wereldwijd in 84 landen verkocht. De ultieme partystarter is inmiddels niet meer weg te denken uit de partyscene. Zo kennen we Desperados onder meer van bijzondere initiatieven zoals een festival georganiseerd in luchtballonnen of een feest onder water. Daarnaast is het merk volop aanwezig op festivals als host van eigen stages op onder meer Lowlands, Mysteryland en Awakenings. Dit jaar is Desperados de trotse main partner van ADE.

In de week voorafgaand aan ADE worden de 20 passen door heel Amsterdam verstopt. Tips over de verstopplekken van deze passen worden gedeeld via SMS. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan via www.desperados.com/ADE