Favoriete Tab

Dit is de ideale tablet om je lockdowndagen mee door te brengen

Met een tweede lockdown en een kerstvakantie brengen we onze dagen veel online door. Van videobellen, tot online shoppen en het bingewatchen van (kerst)films en series. Met de nieuwste Samsung Galaxy Tab S7 en S7+ zit jij helemaal goed deze lockdown! De ideale tablet om heerlijk mee te bingewatchen en connecten met familie en vrienden!

De Galaxy Tab S7 en Tab S7+ zijn twee veelzijdige tablets die de mogelijkheden van een PC combineren met de flexibiliteit van een tablet en de connectiviteit van een smartphone. Met de nieuwste processor en 5G-connectiviteit verschijnen de tablets met displays van respectievelijk 11 inch en 12,4 inch. De refresh rate is bij allebei 120 Hz. De Galaxy Tab S7 en Tab S7+ zijn beschikbaar met een toetsenbord (apart verkrijgbaar), geüpgradede S Pen en Samsung Notes en bieden zo een PC-achtige ervaring. Op die manier krijg je meer gedaan in minder tijd. In combinatie met teken- en notitie-apps als Clip Studio Paint, Canva en Noteshelf8 haal je het maximale uit de S Pen. Je kunt hem dus ook goed gebruiken in je home office of om lekker creatief bezig te zijn!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Galaxy-Tab-S7S7-Lifestyle-Image-1-679x1024.jpg

De Galaxy Tab S7 en S7+ zijn beschikbaar in de kleuren Mystic Black, Mystic Bronze en Mystic Silver. De tablets worden standaard geleverd met 128 GB opslaggeheugen. Je kunt daarnaast kiezen voor varianten met 256 GB geheugen. De Galaxy Tab S7 Wi-Fi-versie heeft een verkoopadviesprijs van € 699,- en de LTE-versie kost € 799,-. De Galaxy Tab S7+ heeft een verkoopadviesprijs van € 899,- (Wi-Fi) en € 1.099,- (5G).

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Galaxy-Tab-S7S7-Lifestyle-Image-4-1-1024x679.jpg