Technologie

Dít kun je verwachten van de nieuwste Samsung Galaxy Note20

Tijdens zijn allereerste virtuele Galaxy Unpacked-event onthulde Samsung de nieuwe reeks aan Galaxy-producten. En die zijn echt héél cool. Een van de hoogtepunten zijn de nieuwe Galaxy Note20 en Galaxy Note20 Ultra, die samen de krachtigste Note line-up tot op heden vormen.

Nooit eerder in de geschiedenis hebben we zoveel te danken gehad aan technologie. Ook in deze bijzondere tijd blijven we met elkaar verbonden en inspireren we elkaar op tal van manieren. Bij Samsung hebben we altijd de visie gehad dat we met al onze innovaties het leven van mensen makkelijker willen maken. De vijf nieuwe krachtige apparaten, als onderdeel van het Galaxy-ecosysteem, werken naadloos met elkaar samen en helpen jou om overal het maximale uit te halen

Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland.

Galaxy Note20-serie: Power to Work

De Galaxy Note20-serie is de krachtigste Note-serie tot nu toe. Deze smartphone is een ‘productiviteitscentrale’ die als een computer werkt en waarmee je kunt gamen als een pro. De serie bestaat uit twee types: de Galaxy Note20 Ultra is speciaal ontworpen voor Note-fans die alleen genoegen nemen met het beste van het beste in termen van kracht en productiviteit, en de Galaxy Note20 richt zich op een breder publiek, met het doel om zowel werk als plezier te optimaliseren. Waar je ook bent, met de Galaxy Note20-serie krijg je meer gedaan in minder tijd en til je jouw productiviteit naar een hoger niveau!

Sinds de functies in 2011 op de Note werden geïntroduceerd, bieden de S Pen en Samsung Notes een natuurlijke schrijfervaring met allerlei digitale extra’s. Deze kenmerkende Note-features zijn nog verder uitgebreid op de Note20-serie. De jarenlange samenwerking tussen Microsoft en Samsung zorgt ervoor dat de Galaxy Note20 en je Windows-pc naadloos samenwerken, en die samenwerking is óók goed voor alle entertainment op de Galaxy Note20-serie. Dompel je bijvoorbeeld onder in de meest krachtige mobiele game-ervaring op een Samsung-smartphone ooit. De Galaxy Note20-serie bulkt van de next-level performances en de connectiviteit is uitmuntend. Ook heeft de smartphone het beste display dat Samsung ooit lanceerde. Je maakt met de Note20-serie probleemloos geweldige foto’s en video’s en multitasken is nog eenvoudiger.  

Ultieme power phone

Met eerdere modellen heeft de Galaxy Note zijn status als de ultieme power phone al gevestigd en de Note20-serie bouwt voort op die legacy. Het is de krachtigste Note tot nu toe.

De Galaxy Note20-serie heeft de snelste processor van alle Galaxy-devices. Het bevat baanbrekende technologie en levert de beste mobiele ervaringen, zonder compromissen te doen aan het iconische, tijdloze en duurzame ontwerp. Zowel de Galaxy Note20 als de Note20 Ultra verschijnen in een nieuwe Mystic Bronze-kleur. Deze stijlvolle, neutrale tinten overstijgen alle trends.

De Galaxy Note20 Ultra biedt een primeur met het levendige en heldere Dynamic AMOLED 2X-display met 120Hz-verversingssnelheid. Zo ben je verzekerd van extreem soepele beelden, terwijl de lichtinstellingen op het scherm zich automatisch aanpassen aan de content om zo batterijduur te sparen. De batterij zelf laadt supersnel op, want al in 30 minuten (6) is de Note20 voor meer dan 50% opgeladen.

Met de Note20-serie verstevigt Samsung zijn baanbrekende leiderschapsfunctie als het gaat om 5G. De smartphone is supersnel met een extreem lage latentie door zelf automatisch hogesnelheidsnetwerken op te zoeken. In combinatie met het stabiele Wi-Fi 6 netwerk geniet je optimaal van verschillende streamingdiensten. Verder kun je er zeker van zijn dat hardware en software optimaal zijn beveiligd met Samsung Knox.

Met de functie Nearby Share op de Note20-serie deel je sneller en eenvoudiger dan ooit naar een ander UWB-compatibel Galaxy-device (7). Andere gebruikers in je buurt komen automatisch bovenin je deelvenster te staan. Toekomstige UWB-functionaliteiten helpen straks ook om dingen nauwkeuriger te vinden met AR-technologie en bijvoorbeeld je huis te ontgrendelen met een digitale sleutel.

Maar er is meer!

Ook verschijnen er met de Tab S7 en S7+ binnenkort twee veelzijdige tablets die de mogelijkheden van een PC combineren met de flexibiliteit en connectiviteit van een smartphone. Daarnaast is de gloednieuwe Galaxy Watch3 een premiumsmartwatch met geavanceerde gezondheidsfuncties, terwijl de nieuwe Galaxy Buds Live stijlvolle oordopjes zijn met fenomenaal geluid. Last but not least: met de Galaxy Z Fold2 presenteert Samsung de volgende generatie opvouwbare smartphones met tal van vernieuwingen. Wanneer die exact verkrijgbaar is, is nog niet bekend.

De Galaxy Note20 en Galaxy Note20 Ultra zijn vanaf 21 augustus verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.049,- voor de Galaxy Note20 (5G met 256 GB), € 1.299,- voor de Galaxy Note20 Ultra (5G met 256 GB geheugen) en € 1.399,- voor de Galaxy Note20 Ultra 5G met 512 GB geheugen (exclusief verkrijgbaar in de Samsung Experience Store en Samsung e-store). De Galaxy Note20 is beschikbaar in de kleuren Mystic Bronze, Mystic Grey en Mint (exclusief verkrijgbaar in de Samsung Experience Store en Samsung e-store). De Galaxy Note20 Ultra is beschikbaar in de kleuren Mystic Bronze en Mystic Black.