Duurste huis van Nederland wordt gebouwd in Rotterdam

Jazeker; Rotterdam is de trotse staplaats van het allerduurste huis in Nederland. Het huis, met de naam ‘The Box’ staat in Katendrecht, en heeft een oppervlakte van duizend vierkante meter verdeelt over drie verdiepingen. Een van de grootste blikvangers? Het twaalf meter hoge plafond. Niet te vergeten heb je ook nog een eigen lift en een achtertuin van ongeveer 55 vierkante meter! Dat vind je niet overal midden in de stad.

The Box Katendrecht

Aan zo’n huis hangt natuurlijk een prijskaartje, zo’n kaartje zelfs dat je alleen op aanvraag de prijs kan ontvangen. Geschat is dat het huis tussen de vijftien en twintig miljoen euro gaat kosten.

Duurste huizen van Nederland

Voor The Box stond eerst het grootste en duurste appartement in Amsterdam, in de Houthavens om precies te zijn, voor vijftien miljoen euro (1440 vierkante meter). Deze is van de nummer één gestoten door The Box toen hij het appartement in twee heeft gesplitst.

Mocht je interesse hebben in het optrekje moet je snel zijn; een aantal High-net-worth individuals, oftewel geslaagde ondernemers die vaak meerdere woningen bezitten, schijnen zich al te hebben aangemeld.