Gloednieuwe store in Utrecht

GEEF JE TUIN EEN UPGRADE MET BOREK

Er staat een heerlijk lang paasweekend voor de deur! Als we de weerberichten moeten geloven belooft het behoorlijk zonnig te worden. Tijd om de tuin aan te pakken om er vervolgens heerlijk in te gaan BBQen en lekker te relaxen! Kan je tuinmeubilair wel een upgrade gebruiken? Borek opent dit weekend (jaja, ze laten zich niet uit het veld slaan in deze roerige tijden!) een brandnieuwe Borek outlet met maar liefst 5.000 m² vol met prachtige tuinsets!

Borek is een toonaangevende naam in de tuinmeubelwereld. Ze maken al meer dan veertig jaar high-end tuinmeubelen en zij werken dan ook met de beste designers en gespecialiseerde ambachten. De nieuwe outlet van het door esthetiek en comfort gedreven familiebedrijf opent in Utrecht Overvecht, in het voormalig tuincentrum. In mega grote store vind je onder meer (zwevende) parasols, stoelen, fauteuils, banken, loungesets, chaise longues, ligbedden en love seats, maar ook tafels, barkrukken, kussens, barbecues en andere tuinaccessoires. Allemaal ontworpen door toonaangevende designers als Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Hugo de Ruiter, Marcel Wolterinck, Frans van Rens, Maarten Olden en Eric Kuster.

De outlet is geopend van donderdag tot zondag van 10.00 tot 17.30 uur. dit paasweekend zijn we niet op zondag open maar op maandag 13 april (2e paasdag, van 10.00 tot 17.00 uur. Ga langs en check de nieuwste trends op het gebied van tuinmeubelen!

Gageldijk 3 te Utrecht. Meer info op borekoutlet.nl