MARK MAKER

Montblanc slaat handen ineen met Zinédine Zidane

Montblanc slaat de handen ineen met Zinédine Zidane. De wereldbekende voetballer en coach wordt door het merk geïntroduceerd als nieuwe Mark Maker en het gezicht van de Montblanc Legend parfum.

In lijn met de Montblanc filosofie van What Moves You Makes You, heeft Zinédine Zidane altijd gedaan wat hem aansprak in plaats van wat er van hem werd verwacht. Hij heeft nooit een pad gevolgd dat voor hem gekozen werd. Vanaf september 2022 zal Zinédine Zidane in de campagnes van Montblanc te zien zijn. ‘Montblanc is een huis van cultuur en kwaliteit dat het belang van het delen van ideeën en gedachten door middel van schrijven benadrukt’, legt Zinédine uit. ‘Een overtuiging die ik deel als iemand die de waarden en cultuur van mijn vader en familie heb geërfd, en die ik ook probeer door te geven. Persoonlijk schrijf ik elke dag in mijn notitieboekje. Ik deel niet enkel handtekeningen uit!’

Met Montblanc Legend brengt het huis een eerbetoon aan Zidane. De bescheiden en hardwerkende sporticoon is vaak beschreven als een “legende”, dankzij zijn passie, vaardigheden en vastberadenheid. Legend, de best verkopende parfumlijn van Montblanc, weerspiegelt de mentaliteit van degenen die niet op zoek zijn naar roem, maar streven om met vastberadenheid, overtuiging en passie hun stempel te drukken en hun eigen legende te schrijven.