Ervaar het onverwachte

New! Gucci Valigeria

Ryan Gosling schittert in de nieuwe Gucci Valigeria campagne. Valigeria is het Italiaanse woord voor reisbagage en is zowel een eerbetoon als een herinnering aan de oorsprong van Gucci. Reizen, ervaringen en de gedachte dat een koffer niet alleen een opbergplek is. Bekijk de prachtige beelden en de items uit de nieuwe collectie hier.

Oorsprong in reizen

Opgericht in Florence in 1921 door Guccio Gucci, die meer dan twintig jaar daarvoor, toen hij nog maar 17 was, emigreert naar Parijs en vervolgens naar Londen. Hij werkt als portier bij ‘The Savoy in Londen’, dé bestemming voor internationale reizigers. De zeer jonge Guccio Gucci komt in contact met de magie van het reizen dat in die tijd synoniem was met ontdekking, discussie, studie en een brug tussen verschillende culturen. Het was een tijd waarin reizen een ervaring betekende, een zoektocht naar het onverwachte, een wil tot ontmoeting en kennis. Guccio Gucci brengt deze herinnering terug naar Florence met zijn koffers, reiskoffers, tassen, hoedendozen. Alles dat nodig is om jezelf en een cultuur te vertegenwoordigen op een onbekende plek.

De Gucci Savoy collectie, die deel uitmaakt van het bredere Gucci Valigeria travel-assortiment, wordt gekenmerkt door een combinatie van heritage-infused designelementen waaronder het GG monogram en de Web Stripe, aangeboden in zowel zachte en harde uitvoeringen. De collectie bestaat uit items voor elke reisbehoefte, ontworpen om nu en voor vele jaren te gebruiken. Klassieke en hedendaagse elementen komen bij elkaar in een tijdloze uitstraling.

Bekijk meer op de website van Gucci.