Karaokebar Duke of Tokyo

Nieuwe Hotspot in Utrecht

Na lang wachten en speculeren over de openingsdatum is het eindelijk zo ver! Op donderdag 17 februari opent Duke of Tokyo officieel haar tweede locatie in de Ganzenmarkt Tunnel in hartje Utrecht. Karaokefans en feestbeesten kunnen hun zangkunsten laten horen in zeven over the top karaokebooths, of in de sfeervolle bar nippen aan Japanse cocktails of ijskoud bier.

Elk van de zeven karaokebooths is geïnspireerd op een kenmerkende buurt in wereldstad Tokyo. Van een schattig Harajuku-kamertje vol mangaschilderingen (4 pers.) tot een grote partybooth vol kleurvlakken en neonlampen geïnspireerd op dé uitgaanswijk Roppongi (20 pers.). De kamers zijn voor groepen van 4 tot 20 personen te reserveren in tijdsblokken van 2 uur, je betaalt tussen de €10,- tot €18,- per persoon. In de karaoke-booth wordt drank besteld via een tablet en persoonlijk naar je toe gebracht. Van all-time favorites tot nieuwe hits; een karaoke-systeem met keuze uit meer dan 20.000 nummers biedt genoeg keuze voor iedereen. Een privé karaokebooth reserveren kan via de website. Ook als je niet komt zingen ben je welkom voor een drankje in de bar.

Hoogstaande Japanse cocktails met een signature Duke-twist en een selectie van bieren, wijnen en sake’s sieren de menukaart. Maar ook voor een oldschool Gin Tonic of Espresso Martini ben je bij Duke of Tokyo aan het juiste adres. Het brein achter de drankenkaart is professioneel bartender en mede-eigenaar Ben Warren. Bij Duke of Tokyo houden ze het cocktail menu graag leuk en luchtig, precies zoals de heren hopen hoe hun gasten zich voelen wanneer zij op bezoek komen. Elk recept heeft, waar mogelijk, Japanse invloeden met de toevoegingen van ingrediënten als yuzu, cherry blossom en wasabi. Zo zijn smaakcombinaties vaak verrassend anders, maar vooral erg lekker!

Fotografie: Nikki Schuurman