NIEUWE OMEGA TER ERE VAN KLASSIEKE BOND-FILM

OMEGA brengt een Seamaster Diver 300M uit ter ere van het 50-jarig jubileum van On Her Majesty’s Secret Service (1969). Het horloge is voorzien van 007-details en een paar bijzondere verrassingen.

De nieuwe edelstalen Seamaster Diver 300M (doorsnede 42 mm) is verkrijgbaar in een beperkte oplage van 7.007 stuks met een zwarte PVD op zwarte keramische wijzerplaat met spiraalgeborsteld design met de loop van een pistool en een 9 mm kogelpunt in het midden. Op de zijkant van de kast is een 18K geelgouden plaat voorzien van het unieke Limited Edition-nummer.

Ook voor de wijzers en indexmarkeringen is 18K geelgoud gebruikt, inclusief de markering ter hoogte van de 12, die is geïnspireerd op het wapen van de familie Bond. Op de 7e dag van elke maand wordt het nummer 7 in het datumvenster weergegeven in hetzelfde lettertype als
dat van het 007-logo. Er staat ook een verborgen ‘50’ op de markering ter hoogte van de 10, die ‘s nachts als geheime signatuur oplicht binnen de Super-LumiNova.

Het nieuwe Bond-horloge van OMEGA, dat wordt gepresenteerd op een zwarte rubberen band, draagt de Master Chronometer-certificering en wordt geleverd in een stijlvolle zwarte doos met pistoolloop-dessin en knopen in de vorm van een kogelpunt. OMEGA was in 1995 voor het eerst te zien aan de pols van James Bond in de film ‘GoldenEye’. De meesterspion droeg toen een Seamaster Diver 300M.