Sunnery James & Ryan Marciano met grootste solo show ooit in AFAS LIVE

Na een succesvolle, uitverkochte show in 2017 keren Sunnery James & Ryan Marciano dit jaar terug naar de AFAS Live tijdens het Amsterdam Dance Event. Op vrijdag 18 oktober lanceren ze daar hun nieuwe solo show genaamd EXPOSED. 

EXPOSED zal meer van het energieke house DJ-duo laten zien. De Amsterdammers staan bekend om hun sexy en unieke sound, waarbij duidelijk invloeden van tribal, urban, soul en funk te horen zijn. Tijdens EXPOSED zullen ze laten zien én natuurlijk horen dat hun muziek niet in een hokje te plaatsen is. Ze zullen een nieuwe, rauwe en meer edgy kant van zichzelf laten zien met als uitgangspunt hun exceptionele talent om verschillende facetten van house muziek samen te brengen. Zonder filter zullen zij hun veelzijdigheid tonen in deze bijzondere nieuwe show. 

“Exposed gaat over het weghalen van de verschillende lagen. We willen graag de rauwe energie van onze muziek ten gehore brengen en de pure connectie met onze fans creëren. Het concept gaat over het onthullen van wie we zijn en waar we voor staan. Niet alleen in muziek, maar ook in het leven. Als twee vrienden, twee artiesten, twee individuen die verbonden zijn met de wereld om ons heen” aldus Sunnery en Ryan

Are you ready to get up close and personal met een extended drie uur durende set van Sunnery James & Ryan Marciano? Zo dichtbij en persoonlijk heb je ze nog niet eerder kunnen zien. Momenteel is het succesvolle duo op tour in Europa en EXPOSED is de enige show in Nederland waar ze na de zomer te zien zullen zijn. 

Tickets voor EXPOSED zijn vanaf donderdag 27 juni 16.00 uur te koop. Pre-registreren om als eerste toegang te krijgen tot de ticketverkoop kan vanaf nu via 
http://sj-rm.com/exposed