Ferry Bouman

Trailer! Undercover seizoen 3

Goed nieuws voor alle undercover fans! Zondag 21 november gaat de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de Vlaams-Nederlandse serie in première op Netflix. Met de komst van het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut worden de aartsrivalen Ferry Bouman en undercovergent Bob gedwongen om hun rancune opzij te zetten en zichzelf daarmee te verzekeren van een nieuwe toekomst. Het leven van Ferry krijgt hierdoor een onverwachte wending.

Het verhaal

Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

Dcast & crew

De complete cast van Undercover seizoen 3 bestaat uit: Tom Waes, Frank Lammers, Elise Schaap, Jeroen Van der Ven, Celest Henri Cornelis, Ruth Becquart, Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Nazmiye Oral, Murat Seven, Gökhan Girginol, Gökhan Kizilbuga, Selin van de Vondel en Mikael Yilmaz. 

Undercover is een reeks van productiehuis De Mensen voor Eén, in samenwerking met Netflix, Proximus, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Federation Entertainment, Les Gens, Gardner and Domm, Gallop, en de Tax Shelter maatregel van de federale overheid.Het nieuwe seizoen bestaat uit 8 afleveringen, met elke week op zondag een nieuwe aflevering.

Bekijk hier alvast de spannende trailer