TWEE POPICONEN SLAAN DE HANDEN INEEN

JUSTIN BIEBER X VESPA

Een uniek project om vrijheid en een passie voor stijl en design te vieren door een explosieve mix aan creativiteit die coolness, pop culture en een moderne flair samenbrengt. Vespa is altijd al een bron van inspiratie geweest voor artiesten, stylisten en designers wereldwijd. In de afgelopen jaren hebben grote namen, waaronder Giorgio Armani, Christian Dior en Sean Wotherspoon hun authentieke creativiteit gekoppeld aan de onmiskenbare Vespa-stijl om exclusieve collecties te ontwerpen.

Dit jaar is het de beurt aan een onverwachte en verrassende samenwerking op het hoogste niveau van pop culture: Justin Bieber, een internationaal geprezen muziekster met miljoenen fans over de hele wereld, bundelt de krachten met Vespa voor JUSTIN BIEBER X VESPA, een nieuw exclusief Vespa-model dat persoonlijk werd bedacht en ontworpen door de zanger.

Bieber heeft zijn passie voor Vespa’s nooit verstopt: ‘Mijn eerste keer op een Vespa was ergens in Europa, waarschijnlijk in Londen of Parijs. Ik weet nog goed dat ik een Vespa zag en meteen dacht ‘Daar wil ik op rijden’. Het was fantastisch, de wind door m’n haren, de vrijheid. Echt puur plezier’ – Justin Bieber.

De nieuwe Vespa ontworpen door Justin Bieber is glamoureus en tijdloos, en weerspiegelt zijn creativiteit, die altijd van de partij is wanneer hij iets bedenkt dat voorbestemd is om uit te groeien tot inspiratiebron. ‘Ik hou van Vespa, en het is zo cool om met zo’n iconisch merk te kunnen samenwerken. Mezelf kunnen uitdrukken, of het nu via kunst, muziek, visuals of stijl is, iets vanaf nul kunnen creëren – dat maakt me tot wie ik ben. Het doel van creëren en ontwerpen is uiteindelijk altijd om je eigen unieke twist te geven aan dingen’, Justin Bieber.

De witte kleur die door de zanger werd gekozen, doorkruist alle elementen van de nieuwe Vespa Sprint: van het zadel tot de handvaten en de spaken van de velgen. Het logo van het merk en de witte vlammen op de carrosserie van het voertuig zijn ook ton sur ton wit; dit belichaamt creatieve drive, levendigheid en energie – de waarden gedeeld door zowel Bieber als Vespa, en is de draai die de zanger aan het design wou geven.