Burlington en Lavish

Mixen mode en smaak

Wat krijg je wanneer een iconisch beenmodemerk samenwerkt met een bekend pre-mix cocktailmerk? Juist, een ‘socktail’……

In de afgelopen jaren hebben zowel Burlington als Lavish veel populariteit gewonnen. Bekend om hun oog voor detail, presenteren beide huizen een whisky cola flavoured cocktail, waardoor dit drankje de IT-drink wordt voor de zwoele nachten van deze zomer.

Burlington staat bekend om zijn klassieke argyle-patroon, met wortels in de Britse geschiedenis en de symbolische banden met Schotse clans uit het begin van de 18e eeuw. Net zoals Burlington-sokken traditie omarmen met een verscheidenheid aan opvallende kleuren en one size fits all-gemak, doet Lavish dat met zijn diverse assortiment cocktails, gecreëerd om bij elke smaak, stemming en gelegenheid te passen. Geïnspireerd door reizen en wereldwijde avonturen, presenteert Lavish smakelijke cocktails die het feest starten wanneer – en waar je ook bent.

Het Burlington X Lavish-blikje heeft de iconische argyle-print en biedt een licht bruisende ready to drink-cocktail. Het combineert de zachte rijkdom van whiskysmaak met de zoete en bruisende smaak van cola.

Sokken verkrijgbaar op www.burlington.de vanaf 15 juli.