Max Verstappen wint de 80e Grand Prix in Monaco

Afgelopen weekend won de tweevoudige Formule 1 kampioen voor de tweede keer de 80e Grand Prix in Monaco. Als Official Watch van de Monaco Grand Prix is TAG Heuer meer dan trots op deze legendarische race en nu al hét hoogtepunt van het Formule 1 seizoen! Verstappen viert zijn winst met zijn gepersonaliseerde TAG Heuer Monaco Chronograph Skeleton dial uurwerk in het blauw om zijn pols. Vlak voor het weekend lanceerde het Zwitserse horlogemerk drie nieuwe skelet wijzerplaten in de kleuren orginal blue, racing red en turquoise. Drie nieuwe klassiekers na dit weekend!

‘Het winnen van de Grand Prix van Monaco is een droom die uitkomt voor elke coureur, en we zijn ongelooflijk trots op Max Verstappen voor het behalen van deze opmerkelijke 2e overwinning.’

Frédéric Arnault, CEO van TAG Heuer

Het opvallende rode getal ‘1’ op de wijzerplaat benadrukt zijn status als topcoureur in de Formule 1, terwijl de gegraveerde achterkant van de kast met de woorden One of one de exclusiviteit van het horloge benadrukt. De twee sterren op de wijzerplaat symboliseren de overwinningen van Verstappen en benadrukt de exclusiviteit van het horloge. Dit unieke tijdloze stuk weerspiegelt perfect zijn toewijding aan perfectie en versterkt zijn positie in de sport. Het is een eerbetoon aan Max zijn onwrikbare streven naar overwinning.

Vlak voor het weekend lanceerde het Zwitserse horlogemerk drie nieuwe skelet wijzerplaten in de kleuren orginal blue, racing red en turquoise. Drie nieuwe klassiekers na dit weekend!