Amsterdam Proof

Nieuwe samenwerking: Scotch & Soda X Veloretti!

Modemerk Scotch & Soda gaat de samenwerking aan met het eveneens in Amsterdam gevestigde fietsenmerk Veloretti voor een collectie elektrische en stadsfietsen voor de Europese markt. Op deze manier wil Scotch & Soda de lancering vieren van Amsterdam Proof, de seizoensgebonden capsulecollectie met unisex regenkleding, die ontworpen is om de elementen te trotseren en er toch stijlvol uit te zien onder alle omstandigheden.

Veloretti staat bekend om zijn strakke ontwerpen die de tand des tijds doorstaan, zowel op esthetisch als praktisch gebied. Voor deze samenwerking heeft Veloretti 6 fietsen gemaakt, die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn in 26 Europese landen. Deze fietsen zijn ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Europa. Ze zijn bedoeld voor dagelijkse ritten door de stad en combineren een clean design met frames die gemaakt zijn van stevig aluminium van de beste kwaliteit, afgewerkt met een duurzame poedercoating. En natuurlijk mogen de logo’s van Veloretti en Scotch & Soda niet ontbreken.

De fietsencollectie van Scotch & Soda x Veloretti bestaat uit elektrische en stadsfietsen met een limited edition camouflagedessin, en ook een klassieke stadsfiets in de exclusieve tint Hollands groen. De fietsen van Scotch & Soda x Veloretti kunnen vanaf vandaag tot 15 november besteld worden op veloretti.com of persoonlijk in de flagship store van Veloretti in Amsterdam. Tijdens deze periode is het voor klanten van Scotch & Soda mogelijk om in enkele winkels een QR-code te scannen waarmee ze direct doorgeleid worden naar de website van Veloretti om de fietsen te kunnen kopen.

De Scotch & Soda x Veloretti fietsencollectie viert de lancering van de Amsterdam Proof-capsule van Scotch & Soda, die geïnspireerd is door de functionaliteit die je nodig hebt om de elementen in Amsterdam, de thuisstad van beide merken, te trotseren. Deze capsulecollectie bestaat uit unisex regenkleding voor volwassenen en kids in een praktisch kleurenpalet van kaki, olijfgroen, roestbruin en gebroken wit. Deze items zijn ontworpen om je een goed gevoel te geven en er stijlvol uit te laten zien, weer of geen weer.