de nieuwe BMW X2 Edition GoldPlay.

Waar sportiviteit en exclusiviteit elkaar ontmoeten

De nieuwe speciale editie van de compacte Sports Activity Coupé verhoogt de dynamische uitstraling, voegt visueel opvallende uiterlijke accenten toe en creëert een interieurambiance die ontworpen is om het rijplezier te maximaliseren. De BMW X2 xDrive25e plug-in hybride, de supersportieve BMW X2 M35i en alle andere motorvarianten zijn vanaf maart 2022 in deze special edition-vorm verkrijgbaar.

Het zeer onderscheidende design van de BMW X2 straalt een gevoel van atletiek uit dat de sportieve rijeigenschappen van de auto nauwkeurig weerspiegelt. Het zorgt er ook voor dat de X2 een visueel aantrekkelijk figuur slaat en zich onderscheidt van de massa in het premium compacte segment. De Sports Activity Coupé (SAC) combineert individuele lifestyle-attributen met moderne functionaliteit en het rijplezier waar BMW bekend om staat. Zijn krachtig expressieve voorkant, de vloeiende lijnen van zijn flanken en het BMW-logo op elke C-stijl die doet denken aan klassieke BMW-coupés uit de afgelopen jaren, geven de BMW X-modelfamilie ook visuele uniciteit.

Vanaf maart 2022 zal de nieuwe BMW X2 Edition GoldPlay een verhoogd gevoel van extraverte aantrekkingskracht introduceren in stedelijke gebieden en daarbuiten. De nieuwe speciale editie onderstreept het unieke karakter van de BMW X2 en combineert uitrustingshighlights, zoals de verlengde M High-gloss Shadow Line, de “X2”-logoprojectie vanuit de zijspiegel aan de bestuurderszijde of de optioneel verkrijgbare Adaptive LED Headlights inclusief vier- segmentmatrix-grootlichtkoplampfunctie, knipperlichten en adaptieve lichtverdeling, met exclusieve exterieurdetails en speciale interieuruitrustingen die een extra laag toevoegen aan een toch al zeer boeiende rijervaring.