Maak kennis met een nieuwe technologie

Waarom je op deze e-bike wilt fietsen!

Of je nu op zoek bent naar een manier om naar het werk te gaan of gewoon meer wilt bewegen, e-bikes bieden veel voordelen voor zowel gezondheid als het milieu. Wel eens gehoord van een automatische e-bike? Het e-bikemerk Cowboy heeft een nieuwe AdaptivePower technologie gelanceerd, waarmee je fiets ‘zelfstandig’ kan denken en zich aanpast aan de omgevingsomstandigheden voor een ontspannen fietsrit. Lees hier wat de voordelen van een e-bike zijn en bekijk alle ins en outs van de nieuwe Cowboy e-bike en ga fietsend het voorjaar tegemoet!

De technologie

De nieuwe AdaptivePower technologie van Cowboy laat de e-bike ‘zelfstandig’ denken en past zich automatisch aan aan de omgevingsomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan een helling, weersomstandigheden en gewicht. Je hoeft zelf niks in te stellen, dit doet de e-bike automatisch!

De beste uitvinding van 2022

De e-bikes van Cowboy zijn door het magazine Time uitgeroepen tot een van de beste uitvindingen van 2022. De wereldwijde Cowboy-community maakt elke maand meer dan 1 miljoen ritten – wat tot nu toe heeft geleid tot een totale CO2-besparing van 8,2 miljoen ton.

De wereldwijde Cowboy-community maakt elke maand meer dan 1 miljoen ritten – wat tot nu toe heeft geleid tot een totale CO2-besparing van 8,2 miljoen ton.

Tanguy Goretti, medeoprichter en CTO: Cowboy heeft de elektrische fiets volledig heruitgevonden. Het is continu ons doel om de e-bikes zo simpel mogelijk te maken én voor een optimale rijervaring te zorgen. Zo kun je gewoon op je Cowboy springen en die gebruiken zoals een gewone fiets, zonder je met knoppen of versnellingen te moeten bezighouden. Achter deze eenvoudige maar wonderbaarlijke e-bike schuilt weliswaar complexe technologie. AdaptivePower is een logische volgende stap op onze reis: de ultieme rijervaring bieden in alle mogelijke omstandigheden, doordat de fiets zelfstandig kan denken – realtime.”

De voordelen van een e-bike

In vergelijking met auto’s zijn e-bikes een goedkopere en milieuvriendelijke keuze. Daarnaast bereik je sneller en flexibeler je bestemming. En de gezondheidsvoordelen niet te vergeten natuurlijk. Met een e-bike ben je altijd in beweging!

Nieuwe kleuren

Cowboy heeft naast de AdaptivePower technologie ook zijn nieuwe lentekleuren voor de Cowboy 4 met open frame (C4 ST) gelanceerd. De nieuwe kleuren klei, vijg en lavendel zijn geïnspireerd op de kleuren van natuurlijke rotsen en de planten die in de omgeving groeien. Deze kleuren zijn exclusief verkrijgbaar voor de Cowboy 4 ST en vormen een aanvulling op de bestaande kleuren Black en Sand voor de C4.

Klik hier voor meer informatie over de Cowboy e-bikes.