Geen categorie

News

VIDEO

Daniel Craig Red Carpet 60 Years of James Bond X OMEGA

OMEGA organiseerde een black-tie feest in Londen, met eregast Daniel Craig, ter ere van 60 jaar James Bond. De spionage-geïnspireerde avond vond plaats op een geheime locatie – met een dramatische live-ervaring gebaseerd op de wereld van 007. De gelegenheid was een passend eerbetoon aan James Bond, die een OMEGA draagt sinds GoldenEye in 1995. Het nieuwe Bond horloge lijkt net zo een icoon te worden als het karakter zelf!

Lees verder

Breguet en de kunsten

BREGUET KONDIGT OFFICIEEL PARTNERSCHAP AAN MET FRIEZE

Breguet is verheugd om zijn internationaal partnerschap aan te kondigen met Frieze, een van ’s werelds meest toonaangevende stemmen van de hedendaagse cultuur. Deze samenwerking met de vijf internationale kunstbeurzen van Frieze – Frieze London, Frieze Masters, Frieze New York, Frieze Los Angeles en Frieze Seoul – werd afgesloten tot 2024 en versterkt verder de jarenlange banden van Breguet met de kunsten. De eerste beurs vindt plaats in New York, van 18-22 mei in ‘The Shed’, een galerij dichtbij de nieuwgebouwde ‘Hudson Yards’ op Manhattan.

Lees verder

gemaakt van zwerfafval

McDonald’s lanceert collectie met juwelen

Vuilnis waardevol maken, dat is wat McDonald’s doet. De restaurantketen introduceert vandaag een super limited edition collectie 14 karaat gouden en vergulde juwelen, gemaakt van echt zwerfafval. Onder andere oorbellen van Fritessaus-bakjes en een ring van een Big Mac-doosje zullen binnenkort te bewonderen zijn bij de happy few die de juwelen mogen dragen. McDonald’s introduceert ze namelijk als actie tegen zwerfafval en alleen gasten die hun afval in de prullenbak gooien, maken kans op deze collectie.

Lees verder

pop-up shop met waardige alternatieven voor alcoholische dranken

Eerste alcoholvrije slijterij in Amsterdam opent haar deuren

Fris de zomer door! Een groeiende trend van 2022 is sober moderation uit onderzoek blijkt dat eenenzestig procent van de Nederlanders minder alcohol drinkt en nieuwsgierig is naar (nieuwe) alcoholvrije opties (Kantar, Mar 2022). Voor hen is er nu goed nieuws: de eerste alcoholvrije pop-up slijterij van Amsterdam opent haar deuren aan het Hugo de Grootplein. Het non-alcoholische spirit-merk Seedlip is hiervoor een samenwerking aangegaan met de oprichters van kombucha-merk Butcha. Met pop-up Slijterij DROOG laten ze zien – en proeven – dat alcoholvrije momenten kunnen leiden tot nieuwe ontdekkingen en er niet wordt beknibbeld op smaak… als je […]

Lees verder

SAMSUNG, THE NEW ORIGINALS & BYBORRE

Een exclusieve fashion collab

Een baanbrekende smartphone zoals de Samsung Galaxy S22 Ultra, vraagt om een baanbrekende collab! Precies wat Samsung dacht toen ze de handen in elkaar sloegen met The New Originals en BYBORRE. Een match made in heaven gezien ze alle drie een platform aan creators bieden, elk op hun eigen manier.

Lees verder

Dé dag om je moeder te verwennen

10x de leukste Moederdagcadeaus

Op 8 mei is het weer tijd om onze moeders en moederfiguren in ons leven in het zonnetje te zetten! Heb je nog last-minute inspiratie nodig om haar te verwennen? Wij helpen je graag op weg met een lijstje met de leukste cadeaus voor Moederdag!

Lees verder

Extra vrije tijd

5x de leukste spellen

Puzzelfabrikanten vieren hoogtijdagen en good old bordspellen zijn niet aan te slepen. Wil je je ogen ook even rust geven door niet de hele dag door naar een scherm te staren? Speel ’s avonds een spel met je partner of leg een puzzel met duizenden stukjes! Onze vijf favorieten op een rij. Patchwork Probeer zoveel mogelijk lapjes op je dekentableau te leggen. Zorg niet alleen dat het lapje past, maar houd ook rekening met de tijd die het inpassen kost en de inkomsten die het in knopen genereert. Uiteindelijk krijg je namelijk zoveel punten als […]

Lees verder