Geen categorie

News

SAMSUNG, THE NEW ORIGINALS & BYBORRE

Een exclusieve fashion collab

Een baanbrekende smartphone zoals de Samsung Galaxy S22 Ultra, vraagt om een baanbrekende collab! Precies wat Samsung dacht toen ze de handen in elkaar sloegen met The New Originals en BYBORRE. Een match made in heaven gezien ze alle drie een platform aan creators bieden, elk op hun eigen manier.

Lees verder

Dé dag om je moeder te verwennen

10x de leukste Moederdagcadeaus

Op 8 mei is het weer tijd om onze moeders en moederfiguren in ons leven in het zonnetje te zetten! Heb je nog last-minute inspiratie nodig om haar te verwennen? Wij helpen je graag op weg met een lijstje met de leukste cadeaus voor Moederdag!

Lees verder

Extra vrije tijd

5x de leukste spellen

Puzzelfabrikanten vieren hoogtijdagen en good old bordspellen zijn niet aan te slepen. Wil je je ogen ook even rust geven door niet de hele dag door naar een scherm te staren? Speel ’s avonds een spel met je partner of leg een puzzel met duizenden stukjes! Onze vijf favorieten op een rij. Patchwork Probeer zoveel mogelijk lapjes op je dekentableau te leggen. Zorg niet alleen dat het lapje past, maar houd ook rekening met de tijd die het inpassen kost en de inkomsten die het in knopen genereert. Uiteindelijk krijg je namelijk zoveel punten als […]

Lees verder