Vermaak voor jezelf en je kids

Club Med vanuit huis

Voorlopig kunnen we nog niet op vakantie en met de meivakantie voor de deur betekent dat – hoogstwaarschijnlijk – dat we voornamelijk thuis blijven. Op het online platfrom ‘Club Med vanuit huis’ kun je vele activiteiten vinden om te ontspannen, te bewegen óf nieuwe ideeën uit te proberen. Leuk voor jou en de kids!

Iedere dag worden nieuwe items toegevoegd die het dagelijkse leven in quarantainetijd kunnen verrijken. Deze verschillen van items voor het hele gezin, voor kinderen én voor volwassenen. Het platform staat vol met activiteiten. Van koken tot meditatie en van livemuziek tot home schooling!

Club Med voorziet liefhebbers van meditatiemomenten en yoga-routines. Yoga instructeur Heberson Oliveira is grondlegger van de ‘Vibhava Yoga’-methode en geeft elke vrijdag live lessen op het Instagramaccount van Club Med. Ook zijn er extra videolessen te volgen op het online platform. De yogi leert hoe een staat van hyperbewustzijn te bereiken. De cursus maakt deel uit van het ‘Yoga School by Heberson’-programma, dat in een aantal Club Med’s wereldwijd wordt gegeven. Namasté!

Let’s cook!

Ook activiteiten in de keuken komen aan bod. Geniet van een zelfgemaakte, verse detox smoothie of overheerlijke recepten die je van Club Med gewend bent. Foodblogger Anne-Sophie Vidal deelt niet alleen gezonde recepten, ook deelt ze hét geheim achter het legendarische briochebrood van Valmorel. Met het recept ontdek je thuis hoe je de beroemde Club Med Valmorel Brioche maakt. Culinaire verwennerij in eigen keuken! Ook vind je leuke recepten die ideaal zijn om samen met je kinderen te maken. Het perfecte moment om kinderen te vermaken terwijl je ze nieuwe vaardigheden leert.

Ben je even helemaal klaar met de thuisscholing voor je kinderen? Download en print de leukste Club Med-kleurplaten voor je kinderen, haal samen vakantieherinneringen op, maak alvast plannen voor jullie volgende trip óf gebruik de kaart van Club Med Resorts voor een lesje topografie. Even een andere manier van home schooling én geniet voor heel even van de prachtige resorts.

Relax

Ook biedt het platform vele soorten ontspanning. PressReader, partner van Club Med, geeft je twee maanden gratis toegang tot alle mediatitels die bij PressReader zijn aangesloten. Verslind de Men’s Health, GQ, Vogue Man óf je favoriete kranten om even te relaxen. Daarnaast lanceert Club Med binnenkort ‘Music Live’ op het Instagramaccount @clubmed. Geniet om 19 uur van een heerlijke cocktail en virtuele livemuziek – een referentie naar het hoogtepunt op de dag tijdens een Club Med-reis: een live concert tijdens het aperitief. Beleef een écht Club Med-moment vanuit huis!

Check clubmed.nl voor meer leuke ideeën om vakantie in huis te vieren!