NuFACE TRINITY

HÉT STAPPENPLAN VOOR DE BESTE VERSIE VAN JOUW HUID

ONDER ANDERE DE AMERIKAANSE RAPPER SEAN ‘DIDDY’ COMBS GING JE VOOR EN LIET ZIJN HUID MET DEZE NuFACE TRINITY IN EEN PAAR MINUTEN ‘GLADSTRIJKEN’ VOOR DE OSCARS. DEZE MICROSTROOMBEHANDELINGEN ZIJN EEN WARE RAGE ONDER DE STERREN. MET HET UIT AMERIKA OVERGEWAAIDE HUIDVERJONGINGSAPPARAAT NuFACE HEB JE JOUW FIJNE LIJNTJES MET VIJF MINUTEN PER DAG WEGGEWERKT. NEEM EEN VOORBEELD AAN DIDDY WANT MET DEZE DRIE SIMPELE STAPPEN GA JE ER NÓG BETER UITZIEN.

STAP 1

Zorg ervoor dat de huid vet- en olievrij is. Met NuFACE Prep-N-GlowTM Cloths, gezichtsdoekjes met drievoudige werking, reinig je je huid. In één handeling worden onzuiverheden verwijderd. Je huid wordt dankzij de micro-dots zachtjes gepeeld en verzorgd.

STAP 2

Breng de NuFACE Gel Primer aan. Doe dit steeds op één gezichtsgebied per keer, waarna de behandeling volgt. De Hydrating Leave-on Gel Primer wordt als maskerlaag aangebracht, om ervoor te zorgen dat je de microstroomgolven niet voelt en het perfect zijn werk kan doen. Pijnloos dus!

STAP 3

Zet je NuFACE-apparaat aan en gebruik de maximale intensiteit door het indrukken van de ‘plus’-knop. Je hoort steeds na drie seconde een “piep” wat betekent dat je door kunt naar de volgende zone. Glij langzaam van beneden naar boven op het gebied dat je wilt behandelen.

Tip: Voor nóg beter en langdurig resultaat gebruik je NuFACE in slechts 5 minuten per behandeling, vijf dagen per week, gedurende zestig dagen. Na zestig dagen kun je dit terugbrengen naar twee tot drie keer per week om de behaalde resultaten blijvend te behouden.

Voor een instructievideo van deze behandeling kijk je op mynuface.nl/5-minuten-mini-facelift

De NuFACE Trinity is verkrijgbaar voor € 369,- via mynuface.nl