Parfum

NIEUW: Moncler Pour Homme én Femme!

Moncler lanceert de allereerste parfums in de geschiedenis van het merk, Moncler Pour Femme en Moncler Pour Homme! Twee geuren die de zintuigen meenemen op een avontuurlijke expeditie.

De creaties zijn zowel qua samenstelling als verhaal nauw met elkaar verbonden en weerspiegelen een sterke synergie van natuur, verkenning en ontdekking – belangrijke pijlers in het universum van Moncler, een wereldmerk dat zijn alpiene roots combineert met een nieuw concept van luxe. In een harmonieuze blend van contrasten brengen beide parfums een frisse, sprankelende ode aan het natuurschoon in de bergen, gehuld in een weelderige cocon van warmte.

Moncler Pour Femme en Moncler Pour Homme zijn de nieuwste in een lange reeks inspirerende creaties van het huis en een natuurlijke aanvulling op een 360° lifestylemerk dat over de hele wereld bekend staat om zijn alpiene roots en expertise. Moncler steunt op een solide basis van een grensverleggende outdoorspirit en een natuurlijke hang naar innovatie. Het merk is wereldwijd toonaangevend op het gebied van gewatteerde donsjacks voor dames en heren en biedt daarnaast dynamische kleding- en accessoirecollecties met de perfecte blend van moderne luxe en hoogwaardige sportswear. Moncler is ook een creatieve hub. Via het Moncler Genius-project nodigt het merk diverse gastontwerpers uit om zo een platform te bieden voor verschillende visies en grenzen te doorbreken via design en innovatie.

De flacons van Moncler Pour Femme en Moncler Pour Homme hebben de vorm van een ‘borraccia’, een veldfles, en zijn voorzien van een revolutionair LED-design, een onmiskenbare knipoog naar de alpiene roots en avontuurlijke spirit van het merk. Het parfumduo deelt een uniek Mountain Woods-akkoord dat exclusief werd ontwikkeld voor Moncler. Dit gemeenschappelijke DNA in de vorm van een warm en verfijnd houtachtig geurelement ademt de pioniersgeest van het Huis. Naast dit akkoord onthult elke geur een eigen intrinsieke blend van prestigieuze natuurlijke materialen en unieke akkoorden, geformuleerd bij Givaudan door parfumeurs Nisrine Grillié, Quentin Bisch, Antoine Maisondieu en Christophe Raynaud.

De parfums van Moncler Pour Femme en Moncler Pour Homme zijn exclusief verkrijgbaar bij de geselecteerde vestigingen van de Bijenkorf en Douglas.