Nike’s yoga collectie voor mannen

Er is een geheim trainingswapen waar veel wedstrijdsporters, van skateboarders tot sprinters, gebruik van maken; yoga! 

Daarom richt Nike zich op de voordelen van yoga. Dit doen ze met een collectie yoga kleding maar ook met een nieuwe verzameling yoga-workouts in de Nike Training Club-app in januari. Hierin vind je trainingen met specifieke doelen zoal het vinden van kracht en stabiliteit, het verbeteren van je uithoudingsvermogen en flexibeler worden.

De Nike Yoga-collectie van Nike Training bestaat uit stukken die zijn speciaal ontworpen voor bewegingsvrijheid, veelzijdigheid en ondersteuning; of je nu handstanden doet of een simpelere Cobra. De Nike Yoga Collection van Nike Training is vanaf begin januari te koop op nike.com en in de winkels.

vijf redenen waarom elke atleet yoga aan zijn trainingsschema moet toevoegen, volgens Ryan Flaherty, Senior Director of Performance bij Nike

1. Yoga zorgt ervoor dat het zenuwstelsel van een actieve naar een rustende staat gaat, je lichaam kan weer rust vinden na een inventieve training.

2. Yoga verbetert de coördinatie en balans, je lichaam kan wat het leert bij yoga vervolgens op het veld weer gebruiken.

3. Doordat yogo een lage impact heeft op je lichaam heeft het een beter doorbloeding en herstel je sneller. ook kunnen je spieren effectiever herbouwen.

4. Elke atleet heeft flexibiliteit nodig en door de vloeiende houdingen en bewegingen bouw je dit snel op tijdens yoga.

5. tijdens yoga leer je je bekken te berheersen en gebruiken en bekken zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam voor elke sport!

De collectie

De lange zoom op het shirt is speciaal ontworpen om te voorkomen dat het shirt omhoog gaat.

De slanke, rechte opening van de short zorgt ervoor dat de short goed blijft zitten.