SPORTEN DOE JE THUIS

WORKOUT IN DE POCKET

Nu onze vrijheid en leefruimte ingeperkt is, willen we nog steeds in topvorm blijven. Je kan natuurlijk iedere ochtend meedoen met heel Nederland in Beweging, maar er zijn online ook genoeg apps en channels om thuis je favoriete oefeningen te doen. Doe je voordeel met deze tips en gá ervoor!

SPRINGEN MAAR

De nieuwe Crossrope-trainingsapp van Crossrope geeft je toegang tot effectieve trainingen, met je springtouw! Of je nu op zoek bent naar een snelle workout onderweg of een leuke fitnessuitdaging

DOWNWARD FACING DOG

Vanaf 1 april wordt de app Down Dog gratis aangeboden. Als je voor het eerst op je yogamat stapt is deze app een goede stap. De app richt zich op yoga voor beginners maar wil je het wat zwaarder, kan dat natuurlijk ook.

FIT WORDEN MET ARIE

Ook Arie Boomsma deelt op zijn insta oefeningen die je met huishoudartikelen kunt uitvoeren. Check hier zijn trainingen op Instagram

https://www.instagram.com/p/B9_aTGGDvBH/

SPORTSCHOLEN GAAN ONLINE

Check ook eens je eigen sportschool. Veel scholen zijn al gestart met online trainingen die op een vast moment op de dag live worden gegeven.

DANSEN DOOR HUIS

Hoe leuk om nu de speaker op 100% te zetten (je buren vergeven het deze keer heus) en met je kids door het huis te dansen? Niet alleen goed voor jullie band en positieve energie, je verbrandt er ook behoorlijk wat calorieën mee.

SIXPACK IN 50 DAGEN

Het is Giel ook gelukt, dus waarom jou niet 😉 Na 50 dagen trainen had radio-DJ een sixpack. Dat kun jij ook en het is nú de perfecte tijd. Go fit it en maak jezelf trots!