Almost time to travel again...

Club Med reist veilig met je mee!

Wat staan we allemaal te trappelen om op vakantie te gaan. Na een uitdagend jaar willen we eindelijk weer even op adem kunnen komen. Met Club Med reis je vanaf heden zonder zorgen!

Gezelligheid en mooie ervaringen, dat zijn al zeventig jaar de kernwaarden van Club Med. Met nieuwe services en alternatief aanbod – zoals meer individuele ruimte, flexibele openingsuren voor de restaurants met persoonlijke bediening en meer G.O.s om de kinderen in kleinere groepen op te vangen – garandeert Club Med de veiligheid van klanten, medewerkers en partners want dat blijft de voornaamste prioriteit. De groep houdt zich strikt aan alle richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de plaatselijke gezondheids- en overheidsinstanties van het land waar de Resorts gevestigd zijn.

Club Med Seychellen

De nieuwe parel van de Exclusive Collection opent in maart 2021 op Sainte-Anne, een privé-eiland van tweehonderd hectare met stranden en beboste heuvels in een beschermd natuurreservaat. Club Med Seychellen is het enige hotel op het eiland en gelegen te midden van een idyllisch decor: helderblauwe Indische Oceaan, witte zandstranden, fabelachtige rotsformaties en weelderige natuur. Het Resort is perfect voor een gezinsvakantie met een kinderopvang vanaf twee jaar, familiekamers en een zwembad met waterspelletjes.

Club Med Da Balaia Resort

Ook dichterbij, in Portugal, vind je een heuse parel: Da Balaia. Het Club Med Da Balaia Resort ligt op dertig kilometer van Faro, aan de zuidkust van Portugal. Een waar familieparadijs met kinderopvang en activiteiten voor alle leeftijden, maar ook met zen-zone alleen toegankelijk voor volwassenen om écht te ontspannen. Aan buitenluchtactiviteiten geen gebrek: geniet van het perfecte uitzicht op de kliffen aan de kust van de Algarve, het witte strand van Maria Luísa of een culturele wandeling door Lagos. Stimuleer je smaakpapillen met een romige Pastéis de nata. Enjoy!

clubmed.nl