De vijf must-visit hotspots in Seoul

Na meer dan vijftien jaar werkzaam te zijn geweest in de hotellerie binnen high-end hotelmerken als FRHI (Fairmont, Raffles, Swissotel), waarvan vijf jaar als Director of Sales bij Andaz (Hyatt Hotels Corp.), wist Raoul Fokké een ruim internationaal netwerk binnen het hospitalitylandschap op te bouwen. Begin 2019 besloot Raoul Fokké fulltime aan de slag te gaan als Travel Designer. Ditmaal vanuit zijn eigen onderneming Act of Travel. Een nieuw eigentijds reisagentschap wat zich focust op de moderne en creatieve reiziger, oftewel de ‘cultured traveler’. Bij het samenstellen van een volledig op maat gemaakte reis, gaat Raoul samen met zijn team op zoek naar creatieve locaties, uniek design en onontdekte parels. Raoul neemt ons mee naar zijn favoriete plekken in Seoul!

1. Bezoek Garosugil

Een van de meeste hipste buurten voor de locals. Vele boekenwinkels, boutieks, art galleries en trendy cafés tref je daar.

https://www.instagram.com/p/B1TT5YYFQyf/

2. Ga naar de Gwangjang markt

Op een regenachtige dag ga je naar Gwangjang markt om Bindaetteok (bonen pannekoek) te proeven en makgeolli (Koreaanse rijst wijn) te drinken.

https://www.instagram.com/p/B1LDM2WnnbV/

3. Biertje drinken in Lotte World Tower Café

Een van de hoogste gebouwen ter wereld met een 360 graden view!

https://www.instagram.com/p/B0CiwgqnihP/

4. Een tentoonstelling bekijken in het Dongdaemun Design Plaza

Een neo-futuristische architecturaal meesterwerk gemaakt door Zaha Hadid.

https://www.instagram.com/p/BSAwVLcj9oh/

5. BBQ Goods!

Voor de beste Koreaanse BBQ moet je bij Maple Tree zijn.

www.act-of-travel.com & instagram