Celebrate

50 jaar Audemars Piguet Royal Oak 

Audemars Piguet is verheugd om zijn novelties voor het eerste semester van 2022 voor te stellen. Een jaar dat in het teken staat van de vijftigste verjaardag van de Royal Oak-collectie.

Ontdek de nieuwste generatie 39 mm Royal Oak ‘Jumbo’ Extra-Thin (ref. 16202) aangedreven door het nieuwe, zelfopwindende, extra dunne uurwerk Calibre 7121. De collectie bestaat uit vier modellen in roestvrijstaal, platina, 18-karaats rosé en geelgoud – materialen die een belangrijke rol hebben gespeeld in het transformeren van de Royal Oak in een iconische collectie. De vier uurwerken zijn ook uitgerust met het speciale Royal Oak ’50 jaar’ oscillerende gewicht dat is afgestemd op de tint van de kast. Met zijn verfijnde contrasten, materialen, kleuren en wijzerplaatanimaties brengt het nieuwe ‘Jumbo-aanbod’ een eerbetoon aan vijftig jaar Royal Oak.

NIEUWE EVOLUTIE VAN HET DESIGN

Een reeks Royal Oak-jubileummodellen zullen het hele jaar door worden gelanceerd, waaronder nieuwe 37 mm zelfopwindende uur-, minuten-, seconden- en datummodellen, evenals nieuwe 38 en 41 mm zelfopwindende chronografen. Hoewel ze de esthetische codes van het originele uurwerk uit 1972 behouden, vertonen deze nieuwe referenties lichte evoluties in termen van kast-, armband- en wijzerplaatdesign, waardoor de collectie een hedendaagse aantrekkingskracht krijgt. Deze evoluties zijn in lijn met de continue verbetering van het merk, die de manufactuur in staat heeft gesteld om consequent de grenzen van design en meesterschap te verleggen over de generaties heen. Naast het verwelkomen van nieuwe kalibers, zijn de meeste van de nieuwe modellen ook uitgerust met het speciale Royal Oak ’50 jaar’ oscillerende gewicht. Deze nieuwigheden, die traditie combineren met spitstechnologie, zullen de liefhebbers van het originele model dat in één nacht door Gérald Genta werd ontworpen, blijven verrassen.

EEN NIEUW KALIBER EN EEN EIGENTIJDS DESIGN

Audemars Piguet introduceert een gloednieuwe generatie van Royal Oak ‘Jumbo’ Extra-Thin Openworked (ref. 16204) ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de Royal Oak. Verkrijgbaar in roestvrijstaal of 18-karaats roségoud, herbergt dit horloge het nieuwe, zelfopwindende, extra-dunne opengewerkte uurwerk, Calibre 7124, evenals de Royal Oaks ’50 jaar’ verjaardag oscillerende gewicht zichtbaar door de saffier caseback. Het zeer eigentijdse ontwerp van het horloge weerspiegelt de steeds creatievere herinterpretatie door de manufactuur van eeuwenoude technieken die zijn afgestemd op de compromisloze geest van de Royal Oak.

EEN NIEUWE CODE 11.59 BY AUDEMARS PIGUET PERPETUAL CALENDAR IN WITGOUD

Maak kennis met de nieuwe Code 11.59 by Audemars Piguet Perpetual Calendar iteratie die een 18-karaats witgouden kast combineert met een blauwe aventurijn wijzerplaat en een bijpassende band met rubberen coating. Dit eigentijdse uurwerk zet de lange geschiedenis van kalenderhorloges van het merk voort en benadrukt eens te meer de eindeloze creativiteit van de Code 11.59 by Audemars Piguet.

ALLEREERSTE ROYAL OAK SELFWINDING FLYING TOURBILLON OPENWORKED

De manufactuur onthult haar allereerste Royal Oak Selfwinding Flying Tourbillon Openworked in een diameter van 41 mm om de vijftigste verjaardag van de collectie te vieren. Dit roestvrijstalen uurwerk wordt aangedreven door het allereerste opengewerkte selfwinding flying tourbillon-mechanisme van het merk, Calibre 2972, dat zijn première beleeft op dit elegante monochromatische uurwerk. Dit nieuwste in-house uurwerk bouwt voort op Audemars Piguets lange expertise in zowel opengewerkte en tourbillon mechanismen, het duwen van de hedendaagse esthetiek naar nieuwe hoogten.

DRIE NIEUWE ZELFOPWINDENDE ROYAL OAK FLYING TOURBILLON-MODELLEN

Audemars Piguet is verheugd om drie nieuwe variaties van zijn 41 mm Royal Oak Selfwinding Flying Tourbillon te onthullen. Verkrijgbaar in roestvrijstaal, titanium en 18-karaats roségoud, deze nieuwe modellen voegen zich bij de eerste drie onthuld in 2020 en presenteren de designevolutie ontwikkeld voor dit jubileumjaar. Alle drie zijn ze uitgerust met het Calibre 2950, het zelfopwindende uurwerk van de nieuwste generatie van de manufactuur dat een vliegende tourbillon combineert met een centrale rotor. Deze uurwerken, die technische prestaties combineren met esthetische verfijning, weerspiegelen de expertise die het merk in de loop der generaties heeft behouden en ontwikkeld.