FW 2021/2022

De nieuwe accessoires van Louis Vuitton

Het is nu nog hartje zomer, maar Louis Vuitton komt al met hun Herencollectie Herfst-Winter 2021-2022. Prachtige accessoires en zonnebrillen die de nieuwe essentials van je dagelijkse garderobe worden!

In deze collectie staat kunst en solidariteit centraal. De juwelen ontworpen door artistiek directeur Virgil Abloh dragen het Monogram van het Huis. De ontwerpen zijn de perfecte combinatie van elegant en nonchalant.

De LV-halsketting, een iconisch stuk dat elk seizoen terugkomt, is vanaf nu beschikbaar in volledig verguld en gegraveerd metaal en in een XXL-versie of in een XS-versie met prachtige schakels. De gloednieuwe halsketting met kleurrijke parels is versierd met Louis Vuitton in een uniek handschrift. Daarbovenop presenteert Het Huis hangers met schakels in goud of kristallen met het LV-signatuur en het LV Globe symbool. De halskettingen zijn ontworpen met ringen waar ”jij” en ”ik” in gegraveerd staan. De Mini Steamer krijgt een nieuwe look en kan nu ook als hanger worden gedragen. De brillenkettingen zijn versierd met de Monogrambloem, subtiele slotjes en de LV-signatuur in goud. Elke man kan dit design naar wens dragen en de verschillende elementen combineren. Het ontwerp kan zowel als halsketting en als armband worden gedragen.