Voor de horlogeliefhebber

De nieuwste Tag Heuer Aquaracer Professional

TAG Heuer keert terug naar de herboren Aquaracer Professional-serie met de Aquaracer Professional 200. Vier decennia geleden begon de historische Zwitserse fabrikant met de hoog functionerende sport-horlogereeks. De nieuwste Aquaracer Professional is een voortzetting van de rijke erfenis van deze collectie. Een gedurfd, stijlvol en luxe horloge voor elk terrein, maar vooral voor de sportieve gebruikers.

Als je naar de Aquaracer Professional 200 kijkt, kun je onze intentie zien om een ​​alledaags horloge te maken dat nog steeds de toolwatch-look heeft die liefhebbers van TAG Heuer gewend waren van de iconen uit het verleden, zoals de Reference 844, 1000 en 2000 Serie modellen. Het is een evolutie van deze hele geschiedenis.’ – Guy Bove, TAG Heuer’s Creative Director 

De Aquaracer Professional 200 is verkrijgbaar met een roestvrijstalen kast van 40 mm of 30 mm. Elk model heeft een in één richting draaiende lunette met twaalf facetten, een waterdichtheid tot 200 meter en een automatisch mechanisch uurwerk of een quartz uurwerk. De Aquaracer Professional 200 is een robuust maar verfijnd horloge voor de vele uitdagingen van het leven.

De Aquaracer Professional 200 is aanzienlijk compacter dan eerdere versies. De ring heeft nog steeds een duikschaal, alleen is deze nu gegraveerd in een stalen inzetstuk in plaats van één in keramiek. De centrale schakel van de armband is gepolijst in plaats van geborsteld, wat de Aquaracer Professional 200 zijn meer formele uitstraling geeft.